|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czas na zmiany
Witam wszystkich. Poczytałam sobie trochę wątków i stwierdziłam że również dodam swój. Chciała bym zmienić włosy w jakikolwiek sposób nie wiem pofarbować może?? grzywka albo coś miałam długa grzywkę ale się z kuzynką nudziłam i trochę mi ją podcięła potem fryzjerka mi ja poprawiła ale ogólnie taki mi się nie bardzo podoba włosy mam cienkie i trochę ich mało. I jeszcze jakiś makijaż bo zawsze to tylko tusz do rzęs i kredka a chciała bym jakoś ciekawiej wyglądać. No i jeszcze brwi nie wiem czy są ładne czy jakoś je zmienić ??
Z góry bardzo dziękuje i Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas na zmiany
Odradzalabym grzywke, chyba ze asymetryczna, na bok. Taka jak masz teraz mi sie podoba, masz bardzo ladny kolor i wlosy widac,ze zdrowe. Wystarczyloby je dobrze wycieniowac zeby nabraly objectosci(skoro mowisz ,ze malo ich
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas na zmiany
ja myślę jak koleżanka wyżej, możesz spróbować, z grzywką na bok, taką średniej długości, może trochę za oczy, żeby się kończyła i jakoś pocieniowac włoski by się przydało, kolorku nie zmieniaj ;D
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.