|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zapraszam na wspólne odchudzanie:)
Witam! Schudnijmy razem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapraszam na wspólne odchudzanie:)
dołączam sie z chęcia
![]() 173cm i 65kg:p wiem ze masakra:P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jest tyle tych odchudzających wątków ..
Nie lepiej dołączyć się do któregoś ? ;]
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja jestem chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No to ja też się przyłączam...;-) moja waga to 71kg przy 176cm.( wysoka i duuuża....) Roztyłam sie, że masakra... a chce schudnąć żeby we wrześniu kupić sobie ładne ciuszki.:-P bo wybywam do Poznania na studia, a szczerze mówiąc nawet nie mam się w co ubrać... wszystko zrobiło się za małe...
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- chodzi mi 8kg w miesiąc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ja też się roztylam a byłam taka szczupła
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Uda nam sie..;-) Ps. tez nie mogę na siebie patrzeć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Cześć. To i ja się przyłączę. Schudnąć próbuję od ponad roku, ale nic nie wychodzi. Wczoraj w nocy tak sobie myślę "jutro wchodzę na wizaz.pl i zaczynam walkę z innymi". Mam 175cm wzrostu i ważę 84kg ;/
Chciałabym 65, ale nie tak od razu. Najpierw ok 10kg by pozbyć się nadwagi, a potem w planie mam polecieć do idealnej wagi 64-66 kg. Moją największą zmorą są słodycze, piwo po którym jem tak jakbym żołądek miała z gumy. I jeszcze te ćwiczenia musiałabym włączyć do tego wszystkiego... ech... oby się udało! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witam! Miło że już mamy małą grupkę osób
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
To może i ja się dołączę 55 kilo 160cm
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi milo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
No dziewczyny to mamy team:P a więc do dzieła;-D Muszę sie pochwalic że dziś ćwiczę twardą wolę a mianowicie upiekłam ciacho dla rodzinki ze śliwkami i borówkami i ani ciupinki nie spróbowałam i nie spróbuję.... ;-) Ale chyba zaraz założe sobie zatyczke na nos... bo tak pachnie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
No a ja zjadłam właśnie troszkę zupy fasolowej , a wy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
A ja zjadłam kilka winogron szaszłyka dietetycznego z piersi kurczaka i wypiłam herbatkę zielona czerwona i pokrzywę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Jeśli pozwolicie to i ja się przyłączę. Już nie raz się odchudzałam ale zawsze zabrakło mi motywacji i wytrwałości. mam 165 i waże 61 kg ;/ a teraz jak siedze i pisze ten watek to czuje sie jakby mnie czyms napompowali i nie moge na siebie patrzec.
na poczatku wakacji zaczelam skakac na skakance ale lewa noga mi wysiadla i bardzo bolala i po jakims dluzszym chodzeniu boli nadal. wiec po 2 tyg rzucilam skakaneczke. a niemal codziennie gralam w siatke no ale ... od 1,5 tygodnia nie gram i siedze tylko w domu i nic mi sie nie chce. Związane jest to z odejściem mojego pieska z tego świata ![]() ![]() Moim głónym celem jest pozbycie się dolnej partii brzucha bo to z nia mam najwiekszy problem ;/ wiem ze jest to ciezkie ale mam nadzieje ze mi sie uda ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Witamy Bunia w naszym składzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Ja dzisiaj robie sobie jeden dzien oczyszczajacy czyli duzo pije i nie jem
![]() ![]() ![]() A wiec dzis nie jem nic, oczyszczam organizm ![]() ![]() ![]() DAMY RADE ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
mi to wlasciwie nie chce sie cwiczyc wiec chodze kilka razy w tygodniu na basen a tak na co dzien to musli ,jogurty , sucharki , OWOCE! I tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
dziewczęta a ja mam pytanie czy stosujecie jakieś herbatki przyspieszające odchudzanie typu zielona herbata??
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Herbata zielona nie przyspiesza odchudzania, ale reguluje procesy trawienne. Czerwona jest na odchudzanie, jest pogromcą tłuszczu dlatego szczupli nie muszą się obawiać, że schudną bo likwiduje tylko nadmiar tłuszczu. Stosuję ją. Dziś zjadłam: bułkę z dżemem, na obiad 2 ziemniaki, 2 martadele i dużo mizerii, w między czasie kawa i sok, na kolację 2 kromki chleba z twarożkiem. Teraz lecę na TV więc poćwiczę troszkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Ja bym chciala cos cwiczyc bo nie ma to jak ruch. Byl czas kiedy bieglalam i jezdzilam duzo na rowerze
![]() ![]() ![]() jutro zamierzam biegac..tez nie mam z kim ale moze sama sie rusze wkoncu ![]() ![]() Ja dostałam herbate slim figura o ile sie nie myle wiec teraz pije no bo nie bedzie lezala ale nie sa za smaczne ![]() ![]() Ale one nie sa na odchudzanie ![]() ![]() Pierwszy dzien za soba i jest dobrze ale to tylko jeden dzien wiec nie ma sie narazie czym cieszyc ![]() ![]() A jak Wasze samopoczucie i nastawienie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() JA od dziś wzięłam się za siebie i za swój tłuszcz.... ![]() ![]() ![]() Na razie nie ćwiczę po w pierwszej fazie proteinowej jest to niewskazane, jednak gdy tylko przejdę na drugą zamierzam zacząć "coś" robić ![]() Życzę Nam wielu sukcesów ![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
ivonka, ja też stosuje Dunkana( moim zdaniem rewelka- po 3 dniach widać efekty;D, ale nie wiem jak z waga;p).... 2 faza Dunkana i ćwiczenia;-) właśnie wróciłam z roweka.;-) jeździłam 40 minutek na świeżym powietrzu po peryferiach mojej mieściny.;-) a odnośnie herbatek( czerwona i zelona) to nie stosuje;-) wole rumianek i mięte, choć troszke inne mają właściwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Okey...;-) czyli stopuje;-) wiec od jutra 1 dzień fazy proteinek, ale wówczas rowerek odstawie na parę dni;-) trzymam kciuki za NAS dziewczyny;-) ps. dzięki ivoonka za radę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Czesc! Witam nowych i przepraszam ze nie zaglądałam przez kilka dni , ale dostalam psa (tydz. temu 6 tyg. i wiecie musze go wychowac , nauczyc na smyczy i obrozy chodzic (wiem ze tobrutalne jze yorkaa ucze chodzic na obrozy a nie szelkach , ale po 1 wole tradycyjnie ,a po 2 jest taka mala ze nie ma na nią,nic innego niż obroża mojej swinki morskiej... Ale jest slotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hej;* jak dietka wasza , bo moja to tak w miare dobrze ... tzn, ruszam sie wiecej i jem zdrowiej , a dzis blagam trzymajcie kciuki , bo może pojadę na basen w wawie polonez , byla ktoras ? Jak tamjest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Przed wakacjami ważyłam 53 kg, w lipcu już 55 kg, a dziś 57 kg :| Gdy weszłam na wagę w lipcu byłam zszokowana, ponieważ podjęłam dorywcza pracę wakacyjną (jako sprzedawczyni) i miałam nadzieję, że zrzucę pare kilo . W pracy muszę praktycznie przez 5-6 godzin stać, dźwigać, wykładać towar itd. Ogólnie odwalam czarną robotę . 'Przynieś, podaj, posprzątaj.' Mój cel to 50 kg, wymiary :
*biust - 85 cm *pod biustem - 72 cm *tali - 64 cm *biodra - 82 cm *pupa - 93 cm *udo - 54,5 cm *łydka - 35 cm *wzrost - 170 cm . Najbardziej zależy mi na zminimalizowaniu wymiarów pupy, ud i bioder . Może któraś z Was miała taki sam problem (bądź ma i z tym walczy) i chciałaby podzielić się ze mną swoimi cennymi radami . Pozdrawiam . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.