|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() który?
Hej może to głupot a ale nie wiem czy ten sweter piewszy jest dobry do koszuli bo chciałabym kupić go chłopakowi i nie wiem
![]() http://www.reserved.com/pl/pl/man/al...ntrast-inserts http://www.reserved.com/pl/pl/man/al...legant-sweater
... Człowiek jest wielki, nie przez to,co ma, lecz przez to kim jest, nie przez to co posiada, lecz przez to czym dzieli się z innymi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eljo Czas edycji: 2013-12-16 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mOLDerator
|
Dot.: jaki? ?
Osobiście w ogóle mi się nie podobają swetry do koszuli. Do koszuli lubię marynarki różnego typu. A ten sweter to raczej wcale nie pasuje, bo chłopak wystawi kołnierzyk a obok na ramionach ma naszywki- jakoś mi się to gryzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
sweter sam w sobie jest ok, ale nie będzie pasował do koszuli
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Napewno nie do koszuli. Moim zdaniem jedynym rodzajem swetra pasującym do koszuli jest sweter rozpinany na guziki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
nie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Do koszuli nie pasuje
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.