|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czy któraś z Was kupiła dziecku ten fotelik?
witam,
czy któraś z Was kupiła dziecku ten fotelik? http://zakupy.onet.pl/9317220-foteli...g,produkt.html myślę nad nim, z jednej strony nie chcę oszczędzać na bezpieczeństwie dziecka a z drugiej,może bez sensu przepłacać? co radzicie? z góry dziękuję za pomoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: czy któraś z Was kupiła dziecku ten fotelik?
Ile dziecko ma lat bo widze ze fotelik nie ma wlasnych pasów.
Ja swojej corce po wyrosnieciu z fotelika do 18 kg ,kupilam fotelik bez wlasnych pasów ,taki zwykly za ok 150 zl ,z wysuwanym zagłówkiem i odpinanymi plecami. obecnie corka nadal na nim jeżdzi chociaz bez plecow ,siedzi na samym siedzisku ,ma lat prawie 10 i waży 28 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
marysia ma 4 latka, ma juz jeden fotelik chicco ale potrzebny nam drugi (rano mąż zawozi ją do przedszkola, ja ją odbieram), musimy przekładać fotelik, czasami TŻ zapomni zostawić itd a poza tym mamy jeszcze jedną dziewczynkę, więc za 2 lata się przyda (i jedna i druga będzie jezdzić w takim 15-36).
tak myślę, dlaczego tyle kosztuje, inne z tej firmy są po 600-700 ta firma to część RECARO, na allegro jest taki za 250 z wysyłką. mam dylemat... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
marciszonek, sprawdz testy zderzeniowe na fotelik.info, albo na stronach adac.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.