|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Marie Claire i inne zapomniane (?) gazety
Pamiętacie ją, dziewczyny? Kupowałam raz na jakiś czas, ale ostatnio jej nie widzę w kiosku. Może ja wycofali już?
![]() A przypomniałam sobie, pamiętacie jaki był szał na Bravo Girl i Dziewczynę ( te ich dodatki - to był szał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marie Claire i inne zapomniane (?) gazety
Ja nie wiem jak to się dzieje, że gazety zaczynają być coraz mniej interesujące... Był taki czas, że kupowałam każdy numer MC, i trochę mi zajmowało przeczytanie go, bo było wiele ciekawych artykułów. A teraz szkoda mi tych kilku złotych na coś, co zajmie mi jedno popołudnie (ajjjj dlaczego kupiłam ostatnio Cosmopolitana - nic w nim nie ma!!). Przez Bravo Girl, Dziewczynę itp. to chyba większość z nas przechodziła, aż w końcu zmądrzałyśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/archive/in...p/t-24265.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ja pamiętam (ale to musiało być baaardzo dawno temu) fantastyczne pisemnko WOMAN no ale znikło nie ma i chyba juz nie będzie:0 a do Cosmo się zgadzam nuda no bo co może być ciekawego w artykule (zajmującym aż 3 strony) pt 24 godziny z życia penisa - jak to zobaczyłam to się załamałam, kupiłam Cosmo ze względu na ksiązeczkę do H&M, ale miałam nadzieje ze moze coś ciekawego bedzie a tu taka masakra
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
KWC
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Pamiętam VB
![]() Byłam wtedy na studiach i kupowałam VB regularnie, ponieważ jedyną rozrywką w mieskzaniu oprócz książek był czarnobiały tv "UNITRA". Kupowałam jesczcze machinę, ELLE, TS, MC, FILM, czasem vive i wyborczą. W zeszłym roku przeprowadziliśmy się chłopem i byłam zmuszona uszczuplić moją kolekcję gazet. Zostało tylko ELLE - wszystkei numery od 18 ![]() ![]() Więc jak szukacie coś w numerach archiwalnych to się polecam. A pamietacie w VB strone poświęconą, tej wizażystce z "No to pięknie"...
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.