|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: wymienię benefit-y i mac-a:)
pewnie u mnie nic nie znajdziesz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz kochana,ale ja będę bardzo wybredna,ponieważ szukam tylko tych wypisanych rzeczy-pozdarwiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jest to róż Blushing Natural CheekColor 40- Peach Perfection, odcień takiej delikatnej brzoskwinki z domieszką różu, zużycie tak z 7-10 %. Zdjęcia narazie nie mam, ale mogę zrobić w najbliższym czasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
muszę sobie sprawdzić, a najważniejsze pytanie-co Ciebie ineteresuje??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Akurat znalazłam kolor mojego różu, który jest w komplecie z cieniami na allegro, możesz orientacyjnie zobaczyć jego odcień:
http://allegro.pl/show_item.php?item=728964 21&ap=1&aid=224833 Mój róż jest w tym tradycyjnym dla EL granatowym, prostokątnym opakowaniu, coś tego typu: http://ecx.images-amazon.com/images/...500_AA280_.jpg Zreszta później i tak prześlę Ci prawdziwe zdjęcie, jeżeli będziesz zainteresowana ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Teraz widzę, że ten pierwszy link nie działa ![]() Ale wystarczy wpisać "estee lauder blush perfection 40" w google i pierwsza od góry wyświetli się strona allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
oki-to ja poczekam na Twoje zdjęcie
a lolitka w ogóle nie wchodzi w grę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
oki-rozumiem-to w takim razie czekam na zdjęcie,ale uprzedzam,że mogę się wycofać z ewentualnej wymianki,ponieważ szukam tylko wybranych odcieni-wybaczysz w razie czego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Załączam zdjęcie różu EL. Na zdjęciu odcień wyszedł z 2 tony jaśniejszy i nieco mniej brzoskwiniowy, zdjęcie robione przy świetle dziennym, mogę jeszcze później spróbować uzyskać realny odcień, chociaż nie wiem dokładnie jak...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Chociaż właściwie teraz jak patrzę pod innym kątem, to odcień na zdjęciu aż tak bardzo nie różni się od tego w realu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
wiem,wiem,że trudno zrobić dobre zdjęcie-jutro idę do sephory to może tam jeszcze sprawdzę-ostatnia prośba- jest tam jakiś kod na spodzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.