|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kumpel z naprzeciwka.Podoba mi się,co zrobić??
Hej mam mały problemik.
A więc naprzeciwko mnie mieszka taki Polak(mieszkam w Anglii).Jest o rok starszy no i od czasu do czasu się spotykamy,tzn.jako znajomi.Ponad pół roku temu,kiedy się poznaliśmy,spędziliśmy razem kilka fajnych dni,był śnieg więc i pełno zabawy ![]() ![]() ![]() Przepraszam,że jakoś tak to chaotycznie opisałam,ale sama nie wiem jak to wszystko ująć..
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kumpel z naprzeciwka.Podoba mi się,co zrobić??
Dorosła jesteś?
![]() Idziesz do niego i wyciągasz go na bieganie/kawę/piwo/film/robisz świetną kolację itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Biegać, biegać...Nie wymigiwac się brakiem czasu. Z czasem się bardziej przed Nim otworzysz, ale musisz przebywac w jego towarzystwie. Zaczną się wspólne tematy itd...I tak jesteś już w komfortowej sytuacji, bo go znasz i umawiacie się na jogging - teraz to juz z górki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Haha nie,nie jestem dorosła,mam dopiero 16 lat
![]() Dziękuję za odpowiedzi ![]() Tak,tak,też właśnie myślę żeby biegać ile wlezie,nawet jeśli mam mieć wieeelkie zakwasy ![]() Ale powiedzcie mi jeszcze jak powinnam się ubrać jeśli mam z nim gdzieś wyjść?Ubieram się zazwyczaj tak na sportowo ale za razem dziewczęco ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a jak byś tak napisała do niego coś w stylu 'cześć dawno się nie widzieliśmy, moze to nadrobimy, co powiesz na.. "
![]() ![]() ja bym proponowała ubrać się wygodnie. nie za sportowo, tylko naturalnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
nie musisz być gadatliwa aby zainteresować chłopaka, ważne że będziesz sobą
![]() napisałaś że miałaś z nim biegac ale coś ci wypadało, teraz postaraj się tak zorganizować wasze biegi aby nic ci nie wypadło, bo ciagłe przekładanie tez czasem potrafi zepsuc ochotę na dalsze spotkania plusem jest to że miszkacie blisko siebie, to więcej możliwości, można na siebie wpaść, spytać co robisz w weekend...teraz sa wakacje i na pewno więcej okazji do wyjścia gdzies razem, powodzenia
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Hehe dziewczyny,chyba dzisiaj do niego wieczorem napiszę i się zapytam czy ma ochotę pobiegać
![]() Dzięki Wam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.