|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zmywarka Whirpool -wydłużone i złe zmywanie - u Was też?
Dziewczyny,
jestem załamana moją zmywarą ![]() Poza tym. Notorycznie w 4 narożnikach górnego kosza naczynia są kompletnie niedomyte i tak samo na tych nadstawkach - ja mam tylko po lewej stronie. Zaczęłam dochodzić co jest nie tak - naczynia ładnie ułożone, nie stłoczone. No i wyszło szydło z worka: na ramieniu spryskującym jest tylko z jednej strony jeden otworek umieszczony tak, że woda leci do góry i pod kątem. Na drugim końcu woda leci dokładnie w stronę ścianki zmywarki... Po jakiego..?! Porównałam z Boschem mojej teściowej (tylko 100 zł droższy..), która nie ma w ogóle problemów z niedomyciem, a zawsze przeładowuje górny kosz, no i okazało się, że tam są 2 takie otwory, na obu końcach ramienia: jeden w górę i lekko w przód a drugi w górę i lekko w tył. Nie wspomnę, że u niej najszybszy program zmywa w ciągu pół godziny i lekko wysusza naczynia... Mam ochotę reklamować tego mojego dziada, ale jak?? Edytowane przez malibu1 Czas edycji: 2014-02-22 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmywarka Whirpool -wydłużone i złe zmywanie - u Was też?
Czasu nie mozesz reklamowac bo zastrzegli sobie ze zalezy od parametrow u Ciebie. Moze masz niskie cisnienie wody? Co do ramienia to moze da sie wymienic ?
Poza tym wyczysc filtr zmywarki. Czesto jak jest pelny to zle domywa. Edytowane przez Rena Czas edycji: 2014-02-23 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmywarka Whirpool -wydłużone i złe zmywanie - u Was też?
Mam whirpoola, nie mierzylam nigdy czy czas mycia pokrywa sie z tym co wskazuje instrukcja- jutro postaram sie sprawdzic.
Ramię jest ruchome wiec dziwie sie, że nie domywa, może żle ustawiasz naczynia? Reklamowac zawsze możesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.