|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Czy jeszcze sie zmienie?
Witajcie
Mam 18 lat i jestem bardzo szczupła ,a szczególnie w biodrach i na rekach Chiałabym wiedziec czy cos sie jeszcze zmieni w moim ciele czy raczej juz nie urosne i moje kształty sie nie zmienia.Pozdrawiam
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy jeszcze sie zmienie?
Pewnie tak. W twoim wieku też byłam chudzielcem, zawsze niedowaga, choć biodra akurat miałam nieco pełniejsze (w stosunku do reszty).
Teraz mi tego trochę brakuje ![]() Oczywiście nie licz, że jeśli twój typ budowy to chłopczyca, to nagle zmienisz się w klepsydrę, bo tak na pewno nie będzie. Ale myślę, że jeszcze przybędzie ci tu i tam. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Całe zycie Ci się będzie budowa ciała zmieniać-z czasem troszkę przybędzie tu i ówdzie. Jeszcze się rozwijasz wieć napewno coś się zmieni
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Po przeczytaniu artykułu w jednej z gazet przekonałam sie ze nie ma co sie na sile zmieniac. trzeba zakceptowac siebie takim jakim stworzyla nas natura i cieszyc sie zyciem.
Tylko szkoda ,ze niektore ciuchy na mnie wisza. Pewnie nigdy nie otczepie od siebie nalepki super szczuplej (47,5 kg przy wzroscie 169 cm) ;((
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:20.

Mam 18 lat i jestem bardzo szczupła ,a szczególnie w biodrach i na rekach Chiałabym wiedziec czy cos sie jeszcze zmieni w moim ciele czy raczej juz nie urosne i moje kształty sie nie zmienia.