|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Droga przez mękę:) Czyli wypociny Moniki
Czesc dziewczyny. Jestem tu całkiem nowa,i tak naprawde nie wiem czy ktokolwiek tu zaglądnie ale pisze dla własnej satysfakcji. Mam nadzieje, że sie miło rozczaruje i znajde odpowna moje pytania oraz wsparcie.
Mam 24 lata praktycznie całe zycie jestem na diecie,ale jeszcze nigdy nie schudlam 6 kg ![]() Walcze od m-ca, w ciagu niego miałam kilka załamań. nawet je wszytskie skrupulatnie licze. To nie sa grzeszki to grzeszyska. Raz pizza, 2 paczki chipsow, całe ptasie mleczko, banan, 6 kanapek w tym 2 ze smalcem ![]() ![]() ![]() Sorrki dziewczyny ze tak sie rozpisalam,ale juz taka moja natura. To i tak nie wszystko co chcialam napisac ![]() Pozdrawiam, i mam nadzieje, że zostane przyjeta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Droga przez mękę:) Czyli wypociny Moniki
Haha, chciałabym tak
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
hmm a to ciekawe
![]() ![]() Mam pytanie odnośnie : 1. mleka w proszku, czasem sobie podjadam po 5-6 lyzek dziennie, mozna tak? 2. ogorkow konserwowych, wiem ze to produkt tolerowany w P ale jak mam p+wto moge jesc ich wiecej? 3. Jak czesto robicie sobie chleb? Ja tak raz w tygodniu, nie wiem czy nie na czesto bo uzywam maki kukurydzianej, skrobi nigdzie nie znalazlam. Nie chce sie meczyc i popelniac glupie bledy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
zgaduję, że chodzi Ci o dietę proteinową, po tym że piszesz P i PW jest wątek o Dukanie i tam zapytaj
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=410522 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście zabawne
![]() Autorko, może po prostu za mało jesz, stąd te napady?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.