|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Differin
Panie Doktorze, Czy w przypadku cery tradzikowej efekty stosowania Differinu utrzymują się po odtawieniu leku, czy tylko do momentu stosowania? czy mając jednoczesnie cerę wrażliwą i płytko unaczynioną ze skłonnością do pękania naczynek powinnam stosowac ten lek? Moja skóra toleruje go kiepsko. Czy warto ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Differin
Jeśli uda się trądzik wyleczyć a najczęściej kiedyś się udaje to efekty pozostaną [img]icons/icon7.gif[/img] Jednak często warto kontynuować leczenie zapobiegawcze, bo nagle w niesprzyjających warunkach (miesiączka, infekcja, przemęczenie, pora roku) znów się może pogorszyć. Ale nie musi to być Differin. Jego producent zaleca 12 tyg. kurację, ale to nadmiar optymizmu, że w tym czasie trądzik zniknie. Warto o rozsądnego dermatologa monitorującego kurację. Wybór leków jest wielki, ale problemem jest dobranie do pacjenta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Panie doktorze, ale kiedy? mam 28 lat, i juz niejedno leczenie przeszłam, hormony tez mam w porządku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Leczenie tej choroby jest bardzo niewdzięczne i to czarny sen pacjentów i ...dermatologów. Świeże zmiany mogą się pojawiać z różnym nasileniem przez wiele lat. Jeśli będzie ich niezbyt wiele może Pani się zdecydować na usuwanie zmian potrądzikowych, które choć skuteczne przeznaczone jest dla cierpliwych. Trzeba miesięcy, by zmusić skórę do naprawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.