|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Atak trądzika (bezdradność)
Witam, a wiec jestem juz po 20 roku życia i ciagle atakuje mnie tradzik na twarzy nie wiem juz jak z tym walczyć. Krosty z białymi i czerwonymi ropniakami, skandal normalnie. Stosuje kosmetyki z Avonu... ale prawie nic nie pomagają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Atak trądzika (bezdradność)
jest! wizyta u dermatologa
![]() spróbuj może maści lub pasty cynkowej z apteki, kosztuje dosłownie grosze ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...al.html&next=1
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dermatolog. Ja kosmetykow do twarzy firmy Avon bym nie uzyla... nie wiem co one tam w sobie mają. Idz do lekarza... no i zazwyczaj kosmetyki 'antytrądzikowe' (w stylu avon, czy np. jakies serie dla mlodych osob under twenty itp.) tylko pogarszają sprawę - wysuszają skórę. I nie leczą....
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z viera, sama używałam kosmetyków Avon'u i odradzam! oprócz wizyty u dermatologa mogę ci polecić (z własnego doświadczenia) specjalny żel do mycia twarzy LUBEX albo LUBEXYL, są bardzo dobre na takie zmiany i bardzo łagodzą podrażnioną skórę. używałam też żelu do mycia twarzy Under20 przeciwtrądzikowego i byłam z niego zadowolona. a jeśli chodzi o krem to mogę polecić Siarkowa Moc od Barwa. nie wysusza skóry, zamyka pory, wygładza skórę a dodatkowo mi po nim nie wyskakują nowe niechciane niespodzianki
![]() a jeżeli się zdecydujesz a dermatolog nie będzie miał przeciwwskazań to możesz się udać do kosmetyczki i za pomocą lasera zlikwidować stany ropne, tylko w tym przypadku musisz się uzbroić nie tylko w cierpliwość ale i w grubszy portfel, bo na jednym zabiegu się nie skończy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dobry dermatolog!
poszukaj na necie, popytaj, naprawdę warto znaleźć dobrego lekarza, który potraktuje Twój problem poważnie, po prostu się Tobą zajmie. Gdybym miała tyle lat co Ty i od razu trafiła do dobrego dermatologa, dziś nie miałabym tylu blizn po trądziku. Naprawdę żałuję, że dopiero teraz pozbywam się tego śiństwa, mam nadzieję, że na dobre.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Koleżanki dobrze radzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.