|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Tointex
Dzień dobry
Dzisiaj zakupiłam krem Tointex i zastanawiam się czy mi nie zaszkodzi. Mam takie plamki po trądziku na twarzy, czy stosowanie tego kremu nie zaszkodzi mi i czy moze nastąpić po nim nawrót trądziku?? Bardzo prosze o jak najszybszą odpowiedź, bo nie wiem czy moge już tym posmarowac twarz. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź Pozdrawiam Malina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Tointex
Hej Malinko!
Kiedyś miałam Tointex, mam ten sam rodzaj skóry co Ty i dla mnie nie zaszkodził, wręcz przeciwnie dopóki skóra nie przyzywyczaiła się zmiękczał skórę i lekko rozjaśniał blizny i wypryski. Skóra po oczyszczaniu i użyciu tego kremu szybciej się goi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Re: Tointex
Tointexu nie powinno stosować się na świeże rany. Jeśli skóra jest zagojona (nawet podrażniona, zaczerwieniona) to na pewno nie zaszkodzi. Przyspiesza gojenie, łagodzi stany zapalne. Tylko działanie przeciwbliznowe jak każdego tego typu preparatu jest dyskusyjne. Warto regularnie go wmasowywać, delikatnie okrężnym ruchem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.