|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Szybkie tempo.
Wiadomo, nie odrazu Rzym zbudowano.
Natomiast należe do osób,które chciałyby wszystko na tip-top. Wiem,że odchudzanie wymaga czasu. Mam pytanie do Was. Czy w ciągu miesiąca przy intensywnych ćwiczeniach i ograniczeniu jedzenia do minimum uda mi się zrzucić przynajmniej 10kg? Jestem na siebie wściekła. Po wakacjach zamiast wyglądać lepiej ja wyglądam jak wieloryb... ![]() Chciałabym ważyć znów 42 kg... ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- No tak zapomniałam dopisać,że piję tylko wodę niegazowaną lub zieloną herbatę. Dziś zaczęłam ćwiczyć szóstkę Weidera. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szybkie tempo.
42 kg? Brzmi strasznie mało... chyba, że masz 140 cm, w co szczerze wątpię.
Zastanów się nad tym, nie warto. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
No jestem troszkę wyższa niż 140cm.
Wg.mnie warto. Tu nie chodzi o podobanie się mężczyznom, wiem,że i w tym rozmiarze podobam się wielu. Natomiast tu chodzi o mnie. Sama sobie się nie podobam. Czuje się tak...nieswojo. Chce schudnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ile masz wzrostu?
mówisz jak laska z zaawansowanym ed.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
160 cm..Pewnie myślicie szok, ale z taką wagą czyli 42kg nie wyglądałam ,aż tak szokująco. Faktycznie lepiej. I nie wzbudzałam sensacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
miałaś okres? teraz wazysz 52kg tak? no to rzeczywiscie duzo. :-/ wystarczajaco zeby dazyc do bmi 15. :-/ to nie jest forum pro ana
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() To siedzi w Twojej głowie, tam jest problem. I nie mów mi, że nie wyglądasz źle, ważąc 42 kg przy tym wzroście. BMI 15 mam już za sobą i wiem dokładnie, jak wyglądają tacy ludzie. EDIT: Jak już koniecznie musisz, to zrób to z głową: odpowiednią dietą, zdrowym odżywianiem i sportem, a nie głodówkami. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Udać Ci się uda, ale jak wszyscy piszą na tym forum efekt jo-jo murowany, a do tego to nie zdrowe i rozstępy powstają też. Ja schudłam jakieś 7kg, ćwicząc raczej średnio intensywnie, ale to pewnie tylko woda, za to teraz stoję w miejscu, choć jem mało i ćwiczę też. Pewnie mi napiszą, że metabolizm mi zwolnił i takie tam... Schudnąć też bym chciała jeszcze tylko jak? Może napiszesz mi na priv co tam sobie jesz i jak wygląda Twoja dieta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem Twojej motywacji...
Dlaczego chcesz tak mało ważyć? Nie było widac Ci kości jak ważyłaś 42kg? To nie jest ani ładne, ani kobiece. Teraz wydaje się, że masz idealną wagę. Moje koleżanki przy wzroście 169cm ważą po 54kg i wyglądają na bardzo chude... ![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
zamykam ten wątek. Jest wybitnie szkodliwy i dla autorki, i dla wypowiadajacych się. Poza tym autorka podjęła już decyzję jak widzę i jak chce schudnąć, to schudnie. Ale tutaj swojej "walki z wagą" ( no comments) opisywać nie będzie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.