|
|
#1 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 93
|
Zdjêcie z eks...
Ch³opak ma swoim profilu ma zdjêcie z eks, zapyta³am czemu nie skasuje go, przecie¿ nie s± ju¿ razem, odpowiedzia³ ¿e je bardzo lubi!
My¶licie, ¿e kryje siê za tym co¶ wiêcej? Nie s± razem od d³u¿szego czasu, to by³ pierwszy z jego powa¿nych zwi±zków, rozmawiaj± ze sob± raz na jaki¶ czas, on twierdzi ¿e ona go wkurza, jak to okre¶li³ ; ze ma wiêkszy biust od mózgu, ¿e stale siê k³ócili i najlepszy w tym zwi±zku by³ seks. Chyba je¶li siê zakoñczy zwi±zek, to po co siê afiszowaæ starym zdjêciem [ dodam i¿ na tym zdjêciu ca³uj± siê ], nie s±dzicie ¿e przez to ona jeszcze bardziej uczestniczy w jego ¿yciu? Wiem, ¿e ona jest teraz w innym zwi±zku, lecz to mnie nie uspokaja... |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 921
|
Dot.: Zdjêcie z eks...
To jest chore ¿eby mieæ na swoim profilu zdjêcie, na którym ca³uje siê z dziewczyn±, która ma ch³opaka:/ normalne to nie jest... mo¿e chce siê pochwaliæ znajomym: patrzcie jak± mia³em laske? A biust wiêkszy od mózgu to chyba ¿aden problem? No chyba, ¿e mia³a malutki biust.
Edytowane przez milenka22 Czas edycji: 2009-09-18 o 21:04 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 346
|
Cytat:
Mo¿e ten ch³opak bardzo prze¿ywa to rozstanie i wci±¿ co¶ do niej czuje.
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby to bylo jakies zwykle zdjecie no to jeszcze ok... ale jak sie caluja... o nie...
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Ja Ci siê nie dziwiê.Rozumiem ,gdyby to by³o neutralne zdjêcie,na którym znale¼li by siê razem,ale mówisz,¿e jest to intymna scena ,mimo,¿e ch³opak nie jest z ni±, a z Tob±.To,¿e lubi to zdjêcie nie jest ¿adnym argumentem.Takie zdjêcie powinien schowaæ do szuflady,bo teraz tworzy zwi±zek z kim¶ innym a nie afiszowaæ siê.Widaæ nie rozprawi³ siê do koñca z przesz³o¶ci±,albo nie obchodz± go twoje uczucia.
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 181
|
Mo¿e traktuje to jak trofeum?
Jak dla mnie szczyt bezczelno¶ci i brak szacunku do Ciebie i Twoich uczuæ. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 604
|
Cytat:
jak przeczyta³am ten post to siê za¶mia³am do siebie jacy faceci s± beznadziejni, co jeden to lepszy ![]() ja na Twoim miejscu powiedzia³abym "albo ja albo ona" bo to jest jakie¶ nieporozumienie, ma zdjêcie z ni± zamiast z Tob±?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 026
|
1. Nie powinien miec takiego zdjecia
2. Biust wiekszy od mozgu? Od razu do glowy mi przyszlo, ze to plytki facet ktory glownie wlasnie na biust patrzy. 3. Najlepszy w tym zwiazku byl seks? Ja bym takiego faceta olala... Byl w zwiazku z panienka z duzym biustem, ktora rozumem nie grzeszyla, w dodatku najlepszy tam byl seks... |
|
|
|
|
#9 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 507
|
Cytat:
Co siê ma za sob± to siê ma za sob± , wiêc zdjecie wg. Mnie jest nie na miejscu.
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 729
|
O rany, niestety tutaj moja tolerancja ju¿ nie siêgnê³a swoimi mackami
![]() Do zdjêæ z by³ymi nic nie mam, ale niech le¿± sobie w pude³ku, w szafce z pami±tkami itp, ale nie w profilu spo³eczno¶ciowym. Mo¿e jeszcze powiedz, ¿e obok tego zdjêcia figuruje Wasze wspólne ![]() Mo¿e nie pogodzi³ siê z t± strat±? Nie pozwól na tak± sytuacjê, bo to jest chore .Gdyby mo¿na by³o, doda³abym na Twoim miejscu zdjêcie z eksem na profil, ale raczej cz³owiek ze zdrowym podej¶ciem nie pozwoli³by na co¶ takiego (w tym wypadku Twój eks ), bo je¶li Twój obecny nie wie w czym rzecz, to nale¿y mu to pokazaæ ³opatologicznie.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 520
|
no zdecydowanie to ju¿ przesada dla mnie . i te¿ pewnie nie by³abym spokojna
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 504
|
co za typ....
p ja na Twoim miejscu to bym go zat³uk³a, przecie¿ to chore. Gosciu raczej powa¿nie Cie nie traktuje..
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Brak szacunku dla ciebie. Wspó³czujê, bo nic innego nie przychodzi mi do g³owy
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 180
|
Takie zachowanie te¿ mi siê wydaje dziwne... Ja bym czego¶ takiego nie tolerowa³a... Ale moja przyjació³ka te¿ ma na jednym z portali kilka zdjêæ ze swoim eks, na których siê ca³uj±, a jej obecny facet to toleruje... Kiedy zapyta³am siê jej o te zdjêcia, powiedzia³a, ¿e jej profil na tym portalu jest odzwierciedleniem pewnego etapu ¿ycia... Dodam tylko, ¿e ów portal to nie Nasza-Klasa ani Facebook, taki bardziej artystyczny...
No i przyjació³ka na nim ju¿ od dawna nic nie publikuje...
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 270
|
A¿ mi siê nasuwa na my¶l idealne okre¶lenie dla Twojego faceta, czyli "p³ytki, niedojrza³y szczeniak". Zastanów siê nad tym, czy odpowiada Ci zwi±zek z osob±, która jak gdyby nigdy nic, obnosi siê wszem i wobec swoj± star± mi³o¶ci±, a co za tym idzie, nie dba kompletnie o Twoje uczucia. Ma czelno¶æ na Twoj± pro¶bê odpowiedzieæ, ¿e nie usunie zdjêcia, bo je lubi? W takim razie najwy¿szy czas zadaæ sobie i jemu pytanie, czy nie lubi go bardziej od Ciebie :/
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 93
|
W³a¶nie te¿ my¶lê, ¿e nie pogodzi³ sie do koñca z ich rozstaniem (mimo i¿ stale zastrzega, ¿e nigdy wiêcej nic z ni±), od ich rozstania mine³y ok. 2 lata... wogóle nie rozumiem, po co ze sob± wci±¿ rozmawiaj±, je¶li ona go `tak strasznie` wkurza?!
Faceci s± dla mnie coraz bardziej nielogiczni.... a niby tacy pro¶ci w obs³udze (; Ciesze sie jedynie z tego, ¿e jeszcze nie zd±¿y³am siê zaanga¿owaæ. |
|
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla kogos kto tak mowi liczy sie tylko jedno. Przynajmniej wedlug mnie. I taka osoba nie dorosla do dojrzalego zwiazku. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 988
|
ja rozumiem - jakie¶ normalne foto nie wiem z klubu itp itd, gdzie s± nawet nie wiem przytuleni...
ale takie z ca³owaniem siê ;/ ja bym na miejscu tamtej dziewczyny sama prosi³a go o usuniêcie
|
|
|
#22 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 10
|
A to ci frant...
Niedawno by³ w±tek :pewna pani pisa³a, ¿e boli j±, ¿e jej luby ma w albumie zdjêcia z by³om "ciziom" Wtedy gro pañ, wrêcz szykanowa³o autorkê, ¿e to jego sprawa i nie powinna siê wtr±caæ. Ale ju¿ wstawienie takich zdjêæ na portale spo³eczno¶ciowe, to oburzenie tak wielkie jak droga z Zakopanego do Gdañska. Czasami cieszê, ¿e "nie ma pisi", jak to mówi kultowa postaæ z Ma³ej brytanii.
Edytowane przez punkcik Czas edycji: 2009-09-19 o 00:51 |
|
|
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 520
|
Cytat:
|
|
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 634
|
Ewidentnie co¶ do niej jeszcze czuje, ja bym postawi³aultimatum: fotka albo Ja
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
dobrze by by³o gdyby autorka to mia³a na my¶li
|
|
#26 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 055
|
Zgadzam siê
trzymanie zdjêcia eks w albumie to nic strasznego bo przeciez to tylko zwykla pamiatka po tym co juz sie skonczy³o ale pokazywanie go na portalu spolecznosciowym to juz przesada...jeszcze do wybaczenia gdyby nie by³ w zwiazku ale bedac z Toba pokazywac zdjecie na ktorym caluje sie z by³± ...hmm...ja bym pos³a³a go na drzewo przeciez on pokazuje ze albo mu zalezy jeszcze na by³ej i niechce jej dawac do zrozumienia ze o niej zapomnia³ albo zwyczajnie traktuje kobiety jak zdobycze i chce sie pochwalic ze mia³ tak± lasencjê...:/ja na Twoim miejscu bym uwa¿a³a na niego...Dobrze ze jak piszesz sie niezaangazowa³a¶ jeszcze bo wtedy to by³by wiekszy problem...a tak mozesz dac mu ultimatum albo usunie zdjecie z by³± albo z Wami koniec...Ja tak w³a¶nie bym to za³atwi³a![]() Pozdrawiam i daj znaæ jak siê wszystko rozstrzyg³o![]() |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 97
|
y.. facet chyba nie doj¿al rzeczywi¶cie do zwi±zku,
dla mnie to niedopuszczalne ¿eby byæ z kim¶ i równocze¶nie mieæ zdjêcie ze swoj± ex na portalu..ca³uj±c siê ja bym na Twoim miejscu, skoro siê jeszcze nawet nie zaanga¿owa³a¶ zostawi³a go i da³a jeszcze kopa przy okazji
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Ja, rouzmiem zagapiæ siê...
Ja zdjêcie ze swoim exem wykasowa³am tydzien po zerwaniu. Za to on 3 tygodnie po, chocia¿ ju¿ w trakcie rozstania obydwoje spotykalismy siê z kims innym, on nawet do¶æ na powaznie chyba ![]() No po prostu jako¶ nie przysz³o mi do g³owy to, zapomnia³am, ¿e je mam.. Ale 2 lata? To juz przesada.. Dodatkowo ca³u¶ne zdjêcie. Ja to w ogóle ze swoim T¯em takiego bym nie za³±czy³a a co dopiero z ex... ![]() Brak szacunku do Ciebie, facet do olania.
|
|
|
#30 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 523
|
mo¿e rzeczywi¶cie lubi ¶wiatu pokazywaæ swoje zdobyte trofea
![]() przepraszam, ¿e tak ju¿ mówiê, ale ciekawe czy jak z Tob± zerwie te¿ sobie takie tam da ![]() dla mnie to niezrozumia³e jak mo¿na zachowywaæ siê w ten sposób |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

Mo¿e ten ch³opak bardzo prze¿ywa to rozstanie i wci±¿ co¶ do niej czuje.

.

no zdecydowanie to ju¿ przesada dla mnie . i te¿ pewnie nie by³abym spokojna