Zdjêcie z eks... - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2009-09-18, 20:54   #1
Asseq
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 93

Zdjêcie z eks...

Ch³opak ma swoim profilu ma zdjêcie z eks, zapyta³am czemu nie skasuje go, przecie¿ nie s± ju¿ razem, odpowiedzia³ ¿e je bardzo lubi!

My¶licie, ¿e kryje siê za tym co¶ wiêcej? Nie s± razem od d³u¿szego czasu, to by³ pierwszy z jego powa¿nych zwi±zków, rozmawiaj± ze sob± raz na jaki¶ czas, on twierdzi ¿e ona go wkurza, jak to okre¶li³ ; ze ma wiêkszy biust od mózgu, ¿e stale siê k³ócili i najlepszy w tym zwi±zku by³ seks.

Chyba je¶li siê zakoñczy zwi±zek, to po co siê afiszowaæ starym zdjêciem [ dodam i¿ na tym zdjêciu ca³uj± siê ], nie s±dzicie ¿e przez to ona jeszcze bardziej uczestniczy w jego ¿yciu? Wiem, ¿e ona jest teraz w innym zwi±zku, lecz to mnie nie uspokaja...
Asseq jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-18, 20:58   #2
milenka22
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 921
Dot.: Zdjêcie z eks...

To jest chore ¿eby mieæ na swoim profilu zdjêcie, na którym ca³uje siê z dziewczyn±, która ma ch³opaka:/ normalne to nie jest... mo¿e chce siê pochwaliæ znajomym: patrzcie jak± mia³em laske? A biust wiêkszy od mózgu to chyba ¿aden problem? No chyba, ¿e mia³a malutki biust.

Edytowane przez milenka22
Czas edycji: 2009-09-18 o 21:04
milenka22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-18, 21:02   #3
laven
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346

Cytat:
Napisane przez Asseq Poka¿ wiadomo¶æ
Ch³opak ma swoim profilu ma zdjêcie z eks, zapyta³am czemu nie skasuje go, przecie¿ nie s± ju¿ razem, odpowiedzia³ ¿e je bardzo lubi!

My¶licie, ¿e kryje siê za tym co¶ wiêcej? Nie s± razem od d³u¿szego czasu, to by³ pierwszy z jego powa¿nych zwi±zków, rozmawiaj± ze sob± raz na jaki¶ czas, on twierdzi ¿e ona go wkurza, jak to okre¶li³ ; ze ma wiêkszy biust od mózgu, ¿e stale siê k³ócili i najlepszy w tym zwi±zku by³ seks.

Chyba je¶li siê zakoñczy zwi±zek, to po co siê afiszowaæ starym zdjêciem [ dodam i¿ na tym zdjêciu ca³uj± siê ], nie s±dzicie ¿e przez to ona jeszcze bardziej uczestniczy w jego ¿yciu? Wiem, ¿e ona jest teraz w innym zwi±zku, lecz to mnie nie uspokaja...
Bez sensu, ¿e nadal je trzyma na profilu skoro siê rozstali a ona ma innego. I to jeszcze zdjêcie na którym siê ca³uj±. Mo¿e ten ch³opak bardzo prze¿ywa to rozstanie i wci±¿ co¶ do niej czuje.
Stary 2009-09-18, 21:03   #4
Marwari
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 079
GG do Marwari

Cytat:
Napisane przez laven Poka¿ wiadomo¶æ
Bez sensu, ¿e nadal je trzyma na profilu skoro siê rozstali a ona ma innego. I to jeszcze zdjêcie na którym siê ca³uj±. Mo¿e ten ch³opak bardzo prze¿ywa to rozstanie i wci±¿ co¶ do niej czuje.
zgadzam sie
gdyby to bylo jakies zwykle zdjecie no to jeszcze ok...
ale jak sie caluja... o nie...

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-18, 21:04   #5
Nymfe
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 18

Ja Ci siê nie dziwiê.Rozumiem ,gdyby to by³o neutralne zdjêcie,na którym znale¼li by siê razem,ale mówisz,¿e jest to intymna scena ,mimo,¿e ch³opak nie jest z ni±, a z Tob±.To,¿e lubi to zdjêcie nie jest ¿adnym argumentem.Takie zdjêcie powinien schowaæ do szuflady,bo teraz tworzy zwi±zek z kim¶ innym a nie afiszowaæ siê.Widaæ nie rozprawi³ siê do koñca z przesz³o¶ci±,albo nie obchodz± go twoje uczucia.
A smile from a veil?
Do you think you can tell?
Nymfe jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-18, 21:14   #6
Wroclovianka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 181

Mo¿e traktuje to jak trofeum?

Jak dla mnie szczyt bezczelno¶ci i brak szacunku do Ciebie i Twoich uczuæ.

Wiza¿ rz±dzi, Wiza¿ radzi, Wiza¿ nigdy Ciê nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-18, 21:15   #7
4na
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 604

Cytat:

jak przeczyta³am ten post to siê za¶mia³am do siebie
jacy faceci s± beznadziejni, co jeden to lepszy
ja na Twoim miejscu powiedzia³abym "albo ja albo ona" bo to jest jakie¶ nieporozumienie, ma zdjêcie z ni± zamiast z Tob±?
4na jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-18, 21:27   #8
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 026

1. Nie powinien miec takiego zdjecia
2. Biust wiekszy od mozgu? Od razu do glowy mi przyszlo, ze to plytki facet ktory glownie wlasnie na biust patrzy.
3. Najlepszy w tym zwiazku byl seks? Ja bym takiego faceta olala... Byl w zwiazku z panienka z duzym biustem, ktora rozumem nie grzeszyla, w dodatku najlepszy tam byl seks...
xxSHINeexx jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-18, 21:31   #9
milenka22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Poka¿ wiadomo¶æ
1. Nie powinien miec takiego zdjecia
2. Biust wiekszy od mozgu? Od razu do glowy mi przyszlo, ze to plytki facet ktory glownie wlasnie na biust patrzy.
3. Najlepszy w tym zwiazku byl seks? Ja bym takiego faceta olala... Byl w zwiazku z panienka z duzym biustem, ktora rozumem nie grzeszyla, w dodatku najlepszy tam byl seks...
No a mimo wszystko nadal trzyma zdjêcie z ni±... nie daje Ci to do my¶lenia co siê dla niego najbardziej liczy?
Stary 2009-09-18, 21:33   #10
m@rtynka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 507

Cytat:

Skoro nie s± ze soba nie wiem po co im takie zdjêcie mo¿e jaki¶ sentyment do?? w³a¶nie czego biustu czy intelektu...

Co siê ma za sob± to siê ma za sob± , wiêc zdjecie wg. Mnie jest nie na miejscu.

Razem! KCKM
m@rtynka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-18, 21:37   #11
Dzikun
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 729

O rany, niestety tutaj moja tolerancja ju¿ nie siêgnê³a swoimi mackami

Do zdjêæ z by³ymi nic nie mam, ale niech le¿± sobie w pude³ku, w szafce z pami±tkami itp, ale nie w profilu spo³eczno¶ciowym. Mo¿e jeszcze powiedz, ¿e obok tego zdjêcia figuruje Wasze wspólne

Mo¿e nie pogodzi³ siê z t± strat±?
Nie pozwól na tak± sytuacjê, bo to jest chore .

Gdyby mo¿na by³o, doda³abym na Twoim miejscu zdjêcie z eksem na profil, ale raczej cz³owiek ze zdrowym podej¶ciem nie pozwoli³by na co¶ takiego (w tym wypadku Twój eks), bo je¶li Twój obecny nie wie w czym rzecz, to nale¿y mu to pokazaæ ³opatologicznie.
Dzikun jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 21:45   #12
Bialy Kotek
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 520

no zdecydowanie to ju¿ przesada dla mnie . i te¿ pewnie nie by³abym spokojna

Codziennie plecak pe³en ca³kiem nowych wzruszeñ
Bialy Kotek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-18, 22:05   #13
Madaleinee
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 504

co za typ....
p ja na Twoim miejscu to bym go zat³uk³a, przecie¿ to chore.
Gosciu raczej powa¿nie Cie nie traktuje..

Madaleinee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-18, 22:10   #14
xhankax
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 454
GG do xhankax

Brak szacunku dla ciebie. Wspó³czujê, bo nic innego nie przychodzi mi do g³owy
Stary 2009-09-18, 22:18   #15
Margot May
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 180

Takie zachowanie te¿ mi siê wydaje dziwne... Ja bym czego¶ takiego nie tolerowa³a... Ale moja przyjació³ka te¿ ma na jednym z portali kilka zdjêæ ze swoim eks, na których siê ca³uj±, a jej obecny facet to toleruje... Kiedy zapyta³am siê jej o te zdjêcia, powiedzia³a, ¿e jej profil na tym portalu jest odzwierciedleniem pewnego etapu ¿ycia... Dodam tylko, ¿e ów portal to nie Nasza-Klasa ani Facebook, taki bardziej artystyczny...
No i przyjació³ka na nim ju¿ od dawna nic nie publikuje...
Stary 2009-09-18, 22:21   #16
milenka22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Margot May Poka¿ wiadomo¶æ
Takie zachowanie te¿ mi siê wydaje dziwne... Ja bym czego¶ takiego nie tolerowa³a... Ale moja przyjació³ka te¿ ma na jednym z portali kilka zdjêæ ze swoim eks, na których siê ca³uj±, a jej obecny facet to toleruje... Kiedy zapyta³am siê jej o te zdjêcia, powiedzia³a, ¿e jej profil na tym portalu jest odzwierciedleniem pewnego etapu ¿ycia... Dodam tylko, ¿e ów portal to nie Nasza-Klasa ani Facebook, taki bardziej artystyczny...
No i przyjació³ka na nim ju¿ od dawna nic nie publikuje...
Tak ale ona pewnie nie opowiada swojemu obecnemu T¯, ¿e tamten mia³ penisa wiêkszego od mózgu i najlepszy w ich zwi±zku by³ seks... to jest godne uwagi w po³±czeniu ze zdjêciem
Stary 2009-09-18, 22:23   #17
Madaleinee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez milenka22 Poka¿ wiadomo¶æ
Tak ale ona pewnie nie opowiada swojemu obecnemu T¯, ¿e tamten mia³ penisa wiêkszego od mózgu i najlepszy w ich zwi±zku by³ seks... to jest godne uwagi w po³±czeniu ze zdjêciem
to w sumie tez by mi da³o du¿o do my¶lenia gdybym by³a na miejscu autorki

Stary 2009-09-18, 22:36   #18
Immaginary
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 270

A¿ mi siê nasuwa na my¶l idealne okre¶lenie dla Twojego faceta, czyli "p³ytki, niedojrza³y szczeniak". Zastanów siê nad tym, czy odpowiada Ci zwi±zek z osob±, która jak gdyby nigdy nic, obnosi siê wszem i wobec swoj± star± mi³o¶ci±, a co za tym idzie, nie dba kompletnie o Twoje uczucia. Ma czelno¶æ na Twoj± pro¶bê odpowiedzieæ, ¿e nie usunie zdjêcia, bo je lubi? W takim razie najwy¿szy czas zadaæ sobie i jemu pytanie, czy nie lubi go bardziej od Ciebie :/
Stary 2009-09-18, 22:43   #19
Asseq
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 93

W³a¶nie te¿ my¶lê, ¿e nie pogodzi³ sie do koñca z ich rozstaniem (mimo i¿ stale zastrzega, ¿e nigdy wiêcej nic z ni±), od ich rozstania mine³y ok. 2 lata... wogóle nie rozumiem, po co ze sob± wci±¿ rozmawiaj±, je¶li ona go `tak strasznie` wkurza?!

Faceci s± dla mnie coraz bardziej nielogiczni.... a niby tacy pro¶ci w obs³udze (;

Ciesze sie jedynie z tego, ¿e jeszcze nie zd±¿y³am siê zaanga¿owaæ.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-18, 23:20   #20
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez milenka22 Poka¿ wiadomo¶æ
Dokladnie!
Dla kogos kto tak mowi liczy sie tylko jedno. Przynajmniej wedlug mnie. I taka osoba nie dorosla do dojrzalego zwiazku.
Stary 2009-09-18, 23:38   #21
eyo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 988

ja rozumiem - jakie¶ normalne foto nie wiem z klubu itp itd, gdzie s± nawet nie wiem przytuleni...

ale takie z ca³owaniem siê ;/ ja bym na miejscu tamtej dziewczyny sama prosi³a go o usuniêcie

Prêdzej czy pó¼niej cmentarze s± pe³ne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-18, 23:52   #22
punkcik
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 10

A to ci frant...
Niedawno by³ w±tek :pewna pani pisa³a, ¿e boli j±, ¿e jej luby ma w albumie zdjêcia z by³om "ciziom" Wtedy gro pañ, wrêcz szykanowa³o autorkê, ¿e to jego sprawa i nie powinna siê wtr±caæ. Ale ju¿ wstawienie takich zdjêæ na portale spo³eczno¶ciowe, to oburzenie tak wielkie jak droga z Zakopanego do Gdañska. Czasami cieszê, ¿e "nie ma pisi", jak to mówi kultowa postaæ z Ma³ej brytanii.

Edytowane przez punkcik
Czas edycji: 2009-09-19 o 00:51
punkcik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-19, 07:37   #23
Bialy Kotek
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 520

Cytat:
W³a¶nie te¿ my¶lê, ¿e nie pogodzi³ sie do koñca z ich rozstaniem (mimo i¿ stale zastrzega, ¿e nigdy wiêcej nic z ni±), od ich rozstania mine³y ok. 2 lata... wogóle nie rozumiem, po co ze sob± wci±¿ rozmawiaj±, je¶li ona go `tak strasznie` wkurza?!

Faceci s± dla mnie coraz bardziej nielogiczni.... a niby tacy pro¶ci w obs³udze (;

Ciesze sie jedynie z tego, ¿e jeszcze nie zd±¿y³am siê zaanga¿owaæ.
Twoje ostatnie zdanie co oznacza ? ¿e zamierzasz go zostawiæ ?

Codziennie plecak pe³en ca³kiem nowych wzruszeñ
Bialy Kotek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-19, 09:02   #24
Marseille
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 634

Ewidentnie co¶ do niej jeszcze czuje, ja bym postawi³aultimatum: fotka albo Ja
Stary 2009-09-19, 09:29   #25
Madaleinee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bialy Kotek Poka¿ wiadomo¶æ
Twoje ostatnie zdanie co oznacza ? ¿e zamierzasz go zostawiæ ?
dobrze by by³o gdyby autorka to mia³a na my¶li

Stary 2009-09-19, 10:24   #26
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez punkcik Poka¿ wiadomo¶æ
A to ci frant...
Niedawno by³ w±tek :pewna pani pisa³a, ¿e boli j±, ¿e jej luby ma w albumie zdjêcia z by³om "ciziom" Wtedy gro pañ, wrêcz szykanowa³o autorkê, ¿e to jego sprawa i nie powinna siê wtr±caæ. Ale ju¿ wstawienie takich zdjêæ na portale spo³eczno¶ciowe, to oburzenie tak wielkie jak droga z Zakopanego do Gdañska. Czasami cieszê, ¿e "nie ma pisi", jak to mówi kultowa postaæ z Ma³ej brytanii.
zdjecie w albumie to cos zupelnie innego niz zdjecie na portalu. w dodatku zdjecie na ktorym sie caluja i jeszcze komentowanie tego w taki a nie inny sposob
Stary 2009-09-19, 13:00   #27
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 055

Zgadzam siêtrzymanie zdjêcia eks w albumie to nic strasznego bo przeciez to tylko zwykla pamiatka po tym co juz sie skonczy³o ale pokazywanie go na portalu spolecznosciowym to juz przesada...jeszcze do wybaczenia gdyby nie by³ w zwiazku ale bedac z Toba pokazywac zdjecie na ktorym caluje sie z by³± ...hmm...ja bym pos³a³a go na drzewoprzeciez on pokazuje ze albo mu zalezy jeszcze na by³ej i niechce jej dawac do zrozumienia ze o niej zapomnia³ albo zwyczajnie traktuje kobiety jak zdobycze i chce sie pochwalic ze mia³ tak± lasencjê...:/ja na Twoim miejscu bym uwa¿a³a na niego...Dobrze ze jak piszesz sie niezaangazowa³a¶ jeszcze bo wtedy to by³by wiekszy problem...a tak mozesz dac mu ultimatum albo usunie zdjecie z by³± albo z Wami koniec...Ja tak w³a¶nie bym to za³atwi³a

Pozdrawiami daj znaæ jak siê wszystko rozstrzyg³o
kwiatuszek10031989 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-19, 13:21   #28
realistic
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 97

y.. facet chyba nie doj¿al rzeczywi¶cie do zwi±zku,
dla mnie to niedopuszczalne ¿eby byæ z kim¶ i równocze¶nie mieæ zdjêcie ze swoj± ex na portalu..ca³uj±c siê
ja bym na Twoim miejscu, skoro siê jeszcze nawet nie zaanga¿owa³a¶ zostawi³a go i da³a jeszcze kopa przy okazji
Stary 2009-09-19, 13:27   #29
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 954
GG do wsiowy_gupek

Ja, rouzmiem zagapiæ siê...
Ja zdjêcie ze swoim exem wykasowa³am tydzien po zerwaniu. Za to on 3 tygodnie po, chocia¿ ju¿ w trakcie rozstania obydwoje spotykalismy siê z kims innym, on nawet do¶æ na powaznie chyba

No po prostu jako¶ nie przysz³o mi do g³owy to, zapomnia³am, ¿e je mam..
Ale 2 lata? To juz przesada..
Dodatkowo ca³u¶ne zdjêcie. Ja to w ogóle ze swoim T¯em takiego bym nie za³±czy³a a co dopiero z ex...

Brak szacunku do Ciebie, facet do olania.

Zapuszczam:
w³osy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robiê - robiê tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest co¶ co lubie,
tych co pracuj± i siê ucz± nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2009-09-20, 01:49   #30
cherry-lady
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 523

mo¿e rzeczywi¶cie lubi ¶wiatu pokazywaæ swoje zdobyte trofea
przepraszam, ¿e tak ju¿ mówiê, ale ciekawe czy jak z Tob± zerwie te¿ sobie takie tam da
dla mnie to niezrozumia³e jak mo¿na zachowywaæ siê w ten sposób
cherry-lady jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.