|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z mp3. Pilne!
Jutro wyjeżdżam, więc chciałam zgrać sobie na mp3 kilka piosenek, tak żeby w podróży mieć co robić.
Jak zwykle podłączam mp3 do komputera. w 'Mój komputer' pojawia się ikonka 'dysk wymienny' czy wszystko jak zwykle. Ale gdy chcę wkleić (po ówczesnym skopiowaniu) piosenki na ten dysk wymienny wyświetla mi się: 'Nie można skopiować: [i tu tytuł piosenki]. Dysk jest chroniony przed zapisem. Usuń ochronę lub użyj innego dysku' O co chodzi? Nigdy wcześniej nie spotkałam się z czymś takim, zwłaszcza, że jakieś 2 tygodnie temu zgrywałam piosenki właśnie na te mp3 i wszystko było ok. Wie ktoś co się stało i co najważniejsze jak temu zaradzić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z mp3. Pilne!
może zablokowałaś klawisze mp3? moja koleżanka tak miała
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z mp3. Pilne!
może.. zaraz sprawdzę.
edit: No tak. miałam zablokowane klawisze. Dzięki kochana ![]() I już wszystko pięknie działa. Edytowane przez lasoie Czas edycji: 2009-08-12 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.