|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Profesjonalnych kosmetyków do włosów- w zamian górna półka!
Poszukuje profesjonalnych kosmetyków do włosów farbowanych / zniszczonych, szamponów i masek / odżywek do spłukiwania. W tym momencie najbardziej szamponu, chętnie w jakiejś większej pojemności.
W zamian chętnie oddam: 1. Benefit You Rebel Lite- krem koloryzujący do jasnej karnacji, raz przetestowany, dla mnie za jasny, otwarty 2 dni temu, data ważności 11.09. 2.Błyszczyki Juicy Tubes: - Marshmallow- tylko przetestowany NIEAKTUALNE - Groseille- tylko testowany - By Nature Black Currant- ubytek minimalny 3. Róż Givenchy Prisme Again w kolorze Secret Rose, ubytek minimalny. Poleci do Asik 4. Nowa Lokówka Vidal Sassoon, nigdy nieużywana, ale pudełeczko dość zmęczone ![]() 5. Perfumy YSL Paris Jardin Romantiques- limitowana edycja pojemność pomiędzy 95 a 100 ml, z pierwotnych 125 ml. Zdjęcia załącze na życzenie ![]() Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2009-08-12 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Profesjonalnych kosmetyków do włosów- w zamian górna półka!
moze cos u mnie za pryzmy?
Mam szampon fekkai 100ml do wlosow zniszczonych. I maske loreal professionnel absolut repair. Oprocz tego maske kolagenowa cosmetici dora nieuzywana.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2009-08-06 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Hej
mam szampon loreal proffesional absolut repair i suchy szampon fekkai ...moze cie zainteresuja...oraz odzywke i szampon tigi ... interesuja mnie pryzmy i juicy tubsy... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
wprawdzie nie mam kosmetykówe do włosów ale może chciałabyś mojego juicy tubes za twojego Marshmallow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Olciawalczak, napisz prosze jaka jest pojemność szamponu Absolut Repair, oraz co to za kosmetyki Tigi, byłabym wstępnie zainteresowana
![]() Asik, przejrzałam Twój wątek i oprócz tego co wymieniłaś, podoba mi się jeszcze peeling vichy. Powiedz prosze, co byś była gotowa oddać za pryzmy? Siek, narazie podziękuje, bo poprostu wolałabym wymienić te rzeczy na coś naprawde mi obecnie potrzebnego, ale będę Cię miała w pamięci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
absolut repair ma 250 ml zostalo go okolo polowy....z tigi mam odzywke manipulator zostalo okolo polowy a szampon to catwolk oatmeal i honey fo damaged hair zostalo malo ok.1/4 ...mam tez charlsa worhingtona double dose mas do zniszczonych wlosow(swietna mi pomogla) pona polowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moge oddac te wszystkie produkty do wlosow + peeling. Chyba ze masz jakies inne propozycje
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Asik, ceny pryzm ostatnio nawet na Allegro są zbójeckie, więc myśle, że nie będziesz przeze mnie wykorzystana
![]() ![]() Pisze PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Olciu szkoda, że tego AR masz taką małą pojemność, bo Tigi nie dla mnie, a tej ostatniej nie znam i nie chce eksperymentować, więc musze podziękować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Napisalam Ci prywatna wiadomosc. Napisz czy nadal jestes chetna
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hey, moze cos u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post13433135 a poza watkiem mam jeszcze: Henna Treatment Wax Odżywcza Maseczka do włosów (apteczna) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Z rzeczy jakich poszukujesz mam błyszczyk L'oreal Glam Shine Natural Glow w kolorze 408 Juicy Bronze Glow- jest właście w ciepłym odcieniu, bez drobinek.
Jeszcze mam na zbyciu 2 żele perfumowane Isabelli Rossellini My Manifesto i Daring. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
I znów do góry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.