|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Hattrick - manager piłkarski:P
przyjęło się, że piłka nożna to męska gra. I właśnie mój TZ gra w hattricka. Ciekawa byłam kiedyś co to i o co w tym chodzi. I teraz nie wybrażam sobie niedziel bez meczy ligowych mojej drużyny, której jestem managerem. Gra jak dla mnie jest dość rozbudowana i raczej należy do tych ambitnych:P. Polecam każdej Wizażance, która szuka czegoś co nie pochłania w tygodniu wiecej czasu niż jakieś 3 godziny (max) a wymaga małego pomyślunku i opracowywania strategii:P. Jeśli któraś Wiaząnka ma już swoją drużyne to może mały sparing (ale ostrzegam, ze jestem w jedenj z najniższych lig, ale to się w krótce zmieni). Dla zainteresowanych: www.hattrick.org
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Hattrick - manager piłkarski:P
Dopiero teraz zauważyłam ten temat, ale odgrzebię.
![]() Gram w Hattricka pasjami. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Hattrick - manager piłkarski:P
Odkopuje stary temat. Czy któraś z Wizażanek gra w tą gre? Jak rozpoczęła się Wasza przygoda z tą grą? w której lidze gracie?
Ja się wciągnęłam dzięki mojemu Tż , obecnie gram w 10 lidze ale mam cichą nadzieję na awans ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.