|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() BUTY Panny Młodej
Dziewczyny jakie macie lub miałyście buty do ślubu, ewentualniena zmianę?
PS: niczym wielka krowa nie zauważyłam jednego z głównych watków, właśnie o takiej tematyce ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-08-20 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: BUTY Panny Młodej
Ja sobie wymarzyłam buty żeby były z tego samego materiału co suknia. Zapłaciłam 230zł za indywidualne zamówienie itd. Ale wzięłam jeszcze jedne buty na zmianę ( i na lato) (już za 130zł). I całe szczęście, że miałam te butki na zmianę. NIE POLECAM butów z materiału. Po 2-3 godzinach buty z materiału były tak brudne, że nie pozostało mi nic innego jak je zmienić. Szkoda kasy na buty z materiału.
A!buty były na 5 cm obcasie. To moje butki, które były z tego samego materiału co suknia (nie ma zdjęcia moich butków, ale wstawiam model butka) http://www.witt.com.pl/big/05.jpg A to te na zmianę http://www.witt.com.pl/big/06.jpg
#3 |
Zadomowienie
|
Ja miałam koronkowe kozaki - tak, tak, z jedym z wątków przeczytałam, że to jeden z weselnych kiczów.
Buty wszyscy podziwiali.... I do tej pory jestem z nich dumna ![]() Wytrzymałam w nich do końca (obcas 8 cm), nawet nie brałam żadnych na przebranie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.