|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maybelline Dream Satin Liquid , książki "Paktofonika", "Jak pisać"S.Kingposzukuję: CIUCHY (roz. S-M) kurtka z ekoskórki np. granatowa!!! sweterki na guziczki spódnice w litere A,barwne i wzorzyste ![]() szorty przed kolano bluzki o ciekawym kroju szerokie, "duże" bawełniane dresy adidasy do biegania! KOSMETYKI kosmetyki firmy Benefit!!!! podkład matujący firmy Maybelline/Manhattan/Max Factor/ Boujours/ Benefit perfumy Celine Dion: Spring in Provansia / Spring in Paris kosmetyki firmy Boujours: szczególnie cienie, rozświetlacze, błyszczyki, pudry... krem nawilżający / matujący do cery trądzikowej, mieszanej balsamy i żele pod prysznic-chłodzące seria ujędrniająca do ciała EVELINE lub GARNIER rozświetlacz AOH Essence puder mineralny VICHY kremy do depilacji / depilator Gliss Kur seria do włosów brązowych KSIĄŻKI "Paktofonika" Maciej Pisuk "Lot nad kukułym gniazdem" szukam filmu, książki, nagranego spektaklu itd... materiały do nauki języka francuskiego książki i czasopisma o hmm.. niezbyt skomplikowanym słownictwie ![]() DODATKI torby, nalepiej A4 , 'worki' kolorowe chusty (z frędzlami, w duże wzory, typu folk) wiszące kolczyki (a'la indyskie), wisiorki moje wątki wymiankowe: ksiązki, gazety i płyty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275260 ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post13053226 Edytowane przez Kreskaaa Czas edycji: 2009-08-13 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Dot.: Maybelline Dream Satin Liquid , książki "Paktofonika", "Jak pisać"S.King
mam książkę o polskim rapie, ale nie wiem, czy Cię interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
Masz "Światło moich oczu" ???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline Dream Satin Liquid" Maybelline, książki "Paktofonika", "Jak pisać"S.
Mam rozmówki + słownik polsko-francuski
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.