![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ciuszki ♥♥ COTYNATO?
Większa część wątku wymieniona .
Część rzeczy w trakcie sprzedawania. W związku z tym wątek NIEAKTUALNY. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-28 o 18:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuszki ♥♥ COTYNATO?
GRZYBEK.
Kolor cappucino. Rozmiar 38/M. ATMOSPHERE. Stan idealny-. Grzybek cieplejszy z lekkim podszyciem. Dałam minus ponieważ od zakupu jest dziwny ,guziczki są za duże do dziurki- bo jest tylko jedna ![]() \ SPRZEDANY ! DOKŁADKA rzeczy które oddam za coś super. 1.Sukienko tunika sweterkowa. Firma później. Rozmiar to xs/s/dla M to bardziej tuniczka. Nie jestem pewna czy chce oddawać tak więc kusić jedynie za rzeczy z wish. ! 2. Sukienka GEORGE S. Noszona przeze mnie namiętnie. Teraz trochę przytyłam i zrobiła się za krótka. Nie jest zmechacona ani nie ma wad. Jedynie za coś super. 3.Czarna swetrowa sukiena. Idealna na zime bo jest bardzo ciepła. fajne większe guziczki , bufiaste rękawki . Na dole taka lekko ażurkowa. Za coś super. 4.Tunika w paski , Dwie kieszonki . Ma jakąś wadę fabryczną , ale nie pamiętam teraz jaką. rozmiar M. ale elastyczna więc większe rozmiary się wcisną . WYMIARY I FIRMY DLA ZAINETERSOWANYCH. 5. Długi sweter ciepły. Super do rajstop jak i dolegginsów. Rozmiar s/m/l Stan bdb. beżowy przeplatany srebrną nitką. duuuży głęboki dekolt. 6.Żółty H&M Rozmiar z metki to xs , ale ja mam M i nosiłam Kolor - brudna żółć. Marszczenia na dekolcie uwydatniają biust. Bez zmechaceń. 7.Różowy bezrękawnik. Rozmiar xs/s/małe M. w pionowe paski ,wyszczupla. stan dbd- 8.Biały - chyba atmo. rozmiar M/L stan db+ oddam za coś extra Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-28 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKA VILA.
Nowa z metkami. VILA rozmiar 36. Kolor fioletowy. Z papierowymi metkami. Później dodam swoje zdjęcia ![]() Za coś fajnego. Allegro. DOKŁADKA. 1. Szary kardigan mega długi. Można nosić jako sukienkę , do rajtekk, legginsów oraz spodni. Śliczne małe kieszonki ,szlufki na pasek , małe guziczki CUDO. Atmosphere . Mankament to rozmiar . z metki 46 czyli duuży . Kupiłam z zamiarem zwężania , Nosiłam po domu i jakoś tak po paru praniach się lekko zmechacił. Oczywiście ogolę ![]() Za coś fajnego 2. Kardigan w paski. bardzo oryginalny , w paski z kołnierzykiem i szlufkami. lekko bufiaste rękawy, Miss coś tam- firma. Rozmiar 44 . INNY PORTAL 3. Sukienka fioletowa. Firma później. rozmiar s/m/l ŚLICZNA , ale nie noszę a może ktoś ma coś z mojej wish i akurat. Podwójne ramiączka , ładny dekolt i z tyłu niezły motyw widoczny na zdj, SPRZEDANA 4. Tuniczka NOWA Atmo , nieudany prezent. wymiary i rozmiar na życzenie ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-24 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SZMIJZERKA.
Nowa z papierowymi metkami. Rozmiar 36. URBAN. Jest śliczna , ma masę uroczych detali. Bufiaste rękawki , ładne kieszonki. Zapasowe guziczki są z czego jeden się już przyda ![]() Za coś fajnego. DOKŁADAM. 1. Eleganckie spodnie Awear W pionowe paski , granatowo białe. Spodnie są z lekko podwyższonym stanem.Zapinane na guziczki w deseń spodni. Bardzo eleganckie i kobiece Wymiary dla zainteresowanych. Rozmiar to takie xs/s S z metki. 2. Bolerko panterkowe. Mały rozmiar na dodatek krzywo uszyte ![]() ![]() xs/xxs/dla dziewczynki. Oddam za coś niewielkiego ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-24 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
KOSZULA.
Różowo biała w pionowe paski. DUNNES STORES. Rozmiar 18 . Nosiłam z paskiem , tylko parę razy. Różowe guziczki. Stan bdb. CHomig ;p Tuba w jabłuszka. Stan bdb.Noszona może raz. xs/s . Lniania spódniczka. Skromna , ładna , lniana. xs/s Sukienka swetrowa. W paski , szare przeplatane srebrną nitką . lekko bufkowe rękawy. Z metki M/ ale L też się wciśnie ![]() Polecam. ( nie jestem jeszcze do końca przekonana czy chce oddać , za coś fajnego) Inny portal Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-27 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
BLUZA.
Różowa,kangurka. E-VIE. Rozmiar 18 ![]() Zdecydowanie zawyżony.M/L / ew.XL Stan db++, dłuższa. DOKŁADKA Z DNIA 15 września ![]() lepsze zdjęcia później, te robione prawie po ciemku stąd przekłamania kolorów itp. 1. Kombinezon. Biały rozmiar na moje oko to xxs/xs/s Noszony przeze mnie w zeszłe wakacje , w te niestety już nie weszłam ;p Są cudne. Bardzo elastyczne, wymiary na życzenie. ZA COŚ EXTRA. 2.Spodnie dzwony. 38, niskie biodrówki. Elastyczne i cudnie leżące. Kupiłam tylko po to żeby przerobić na rurki , ale przytyłam tak że nie wchodzę ;o małe m. niestety nie są już nowe ponieważ pożyczyłam koleżance która miała na sobie pare razy . ;/ 3.Mgiełka . rozmiar s/m, 4.Czerwony nietoperz. Rozmiar s/m Stan db+ Specjalne wycięcia w rękawach . Na końcu rękawów paseczki do regulacji. 5.Niebieska z bufkami. Rozmiar s/m Kolor - coś pomiędzy zdj. nr.1 a zdj.nr.2 stan db+ 6. Sweter 2w1. Na wierzchu sweterek pod spodem bluzeczka biało czarna. rozmiar m/l stan db+ new look. SPRZEDANY Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-24 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
RÓŻOWY SWETER.
Śliczny różowy z dekoltem w serek. Rozmiar z metki M- jak dla mnie s/m. MK ONE. Nie jest ani troszkę zmechacony. Chociaż przybrudziłam pudrem ... I nie wiem jak to będzie po praniu ![]() CZARNY SWETEREK. Atmosphere. rozmiar xs/s/małe m. Dekolt w serek. Nie jest zmechacony. Nie jestem przekonana czy chce oddać. 2 zdjęcie rozjaśnione. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-10 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
TUNICZKA.
Biała w neonowe kwiaty na dole. s/m - firma później Cudo ! Jest wygnieciona bo w trakcie odplamiania. Ale plamy typu " light" więc stan będzie bdb ![]() Nie wiem czy chce oddawać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
SUKIENKA ZARA.
Zara rozmiar 36. Z wymiany - na mnie za mała. Materiał "satynkowy" , z tyłu wiązanie gorsetowe. Dodatkowo mam gdzieś ramiączka regulowane do niej. Stan bdb- minus ponieważ się troche różem przybrudziła na tyłku ( w szafie leżała obok różu który się wysypał ) Pewnie da się sprać ![]() SUKIENKE SPRZEDAŁAM Na żywo wygląda lepiej nie umiem uchwycić tym bardziej że się śpieszę teraz. Tylko za telefon lub parę rzeczy! Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-20 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
T-SHIRT.
Róż, z ciekawą aplikacją. Atmo (?) rozmiar m/l Stan db,z małym plusem Ma małe plamki , średnio widoczne i się przekrzywia. Bufki cudo! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 2505297
Załącznik 2505298 Załącznik 2505299KAMIZELKA RÓŻ. Rozmiar to xs/s. Kupiłam dawno i już w biuście nie wchodzę ![]() Szkoda bo jest cudna. Z tyłu bardzo ładne guziczki. KAMIZELKA BIEL. "Biel" - a raczej taki jasny beżyk W pionowe złote paski. Rozmiar xs. Stan bdb--. 2pary spodenek dla maluszka. Jeansy -next 0-3 months dł. 30 cm.\ S w super stanie. Na gumce. granatowe - Gap ,raz uzyte jak nowe. 0-3 months dł. 32 cm Mięciutkie na gumce, zmisiem z tyłu. cudo Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-27 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
BLUZA UNITED COLOR OF BENETTON
Czarna z różowym brokatowym napisem rozmiar M. Stan bdb. NIEBIESKA H&M Kolor to taki łamany granat. Rozmiar 10. STan db++ WELUROWA Szara z zepsutym zamkiem. Korona z piersi sprana. Rozmiar s/m/małe l. SPRZEDANE DOKŁADKA !!!!! 1. Sukienka z materiału jak satyna , jedwab. GEORGE Piękna ,rozmiarowo to raczej M- z metki L. Ślicznie wygląda z paskiem jak i bez. w swietnym stanie. 2. Sweterek na zatrzaski . Różowy , bez zmechaceń Metkę wyciełam i nie potrafie sobie przypomniec jaka firma. Oddaje bo jak widać mam za dużo w kolorze różu ![]() 3.Sukienka ołówkowa zwysokim stanem RIVER ISLAND. Z tyłu na rozcięciu guziczki. jest cudna To takie małe M jak dla mnie. stan idealny. Najchętniej za inną w kolorze czarnym, Nie wiem czy chce oddać , kuście. 4.Nietoperz terranowy. Jak nowy,użyty chyba tylko raz. Rozmiar M. Nie wiem czy oddam. 5.Bokserkowy long w paski. Zkapturem ,do legginsów. rozmiar s/m/małe L Nie wiem czy oddam. 5.Bluzka h&M z łezką na plecach. W poziome paski. cudo. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-27 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
BIAŁY TRENCZ
rozmiar 38 atmosphere stan bdb- ( małe przybrudzenie lodem na ramieniu ![]() Za coś fajnego. ZIELONA CIENIUTKA. H&M rozmiar s. Cieniutka na jesień i wiosnę do bluzy. stan bdb- za coś extra. SPRZEDANE 1. Bluzeczka z falbankami. Rozmiarowo L. Stan db++ kolor bardziej pomarańczowy 2.Sweterek atmo. Z metki 44 ;o ale to L/ ja mam M i nosiłam , ale to zależy kto jak lubi ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-24 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
BUFIASTA.
szara GEORGOUS. rozmiar M dekolt w kokardkę. wielkie bufiaste rękawki Stan bdb Za coś extra. Szara ze swetrowym ściągaczem ,dłuższa. Jest extra ,ale zorientowałam się że jej nie noszę ,atylko wadzi mi w szafie. M/L za coś fajnego Z wymianki w groszki. Delikatna i kobieca. Mi za krótka lekko. xs/s. Stan bdb. ślicznie wygląda jak się zawiąże w kokardę. Za coś fajnego. Nowa tunika atmo. M. naciągnie sie do L. Posiada papierowe metki. jednak od kupna ma dziurkę na szwie- łatwo zszyć. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-22 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
MGIEŁKA
później opis. s/m. stan bdb- DODATKOWE ZDJĘCIA ubrań z innych postów. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-22 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A tu będzie dokładka. o!
![]() DOKŁADKA .TYLKO ZA COŚ EXRA czytaj . sweterek w serca na guziczki , sweterek na guziczki w inne wzroki.Rurki rozmiar M. Czarne i ciemne i z dziurami. ŻABOTY , buty 41, pikowane torebki ipanterke w każdej postaci. depilatory ,komórki, torby XXL.Nie masz-nie pisz ![]() 1. Zestaw. spódniczka i bluzeczka. Bluzka z wymiany za krótka. Rozmiarowo to M.Stan bdb. 2.Sweter pudrowy róż- brudny róż. LINDEX m/L stan bdb-ma jakieś małe białe przybrudzenie , ale to się raczej spierze ![]() 3. Biały sweter z lekkimi bufkami . Ma dziurę pod pachą , ale po szwie poszło więc łatwo będzie zszyć. M/L 4. Płaszczyk leciutki ,jesienny. Bez podszewki, miałam na sobie ze 2 razy . Stan bdb. M/L 5.Sweterek h&m. Z wymianki , cudo ,ale za mały trochę. Rozmiar xs/s/maleńkie M. stan bdb. 6. Elegancka koszula w paski pionowe fioletoto białe. Ma plamkę obok guzika. Mogę sfotografować dla chętnych,nie rzuca się w oczy. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-26 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ?
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnei za grzybek atmo, sukienke z zary i różowy sweterek ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za rozowa kangurke i bialy trenczyk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1252600897 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
cos u mnie w obu watkach za:
BUFIASTA. szara GEORGOUS. rozmiar M dekolt w kokardkę. wielkie bufiaste rękawki Stan bdb Za coś extra. SZMIJZERKA. Nowa z papierowymi metkami. Rozmiar 36. URBAN. Jest śliczna , ma masę uroczych detali. Bufiaste rękawki , ładne kieszonki. Zapasowe guziczki są z czego jeden się już przyda ) ? odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
cos za sukienke z zary?bardzo mi zalezy co ewentualnie poza watkiem bys za nia chciala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
można prosić o zdjęcie na kimś sukienki Vila?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1252599053 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1252599874 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1252600179 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1252600543 ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.