![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Dla każdego coś ładnego- ZAPRASZAM :)Witajcie! To już mój drugi wątek wymiankowy. Postanowiłam, że pozbędę się paru niepotrzebnych ciuszków z szafy :P Zasady wymiany: - układam dokładne opisy ciuszków i dodatków i tego też wymagam od innych - ubrania wysyłam uprane, raczej ich nie prasuje, chyba, że wymieniający sobie tego zażyczy - kto mam mniej przekupek, ten wysyła przesyłkę pierwszy - liczę na uczciwość z Waszej strony - wymieniam się tylko za rzeczy, które mi rzeczywiście się podobają, nic na siłę - biorę udział tylko w większych wymiankach, z reguły nie wymieniam się za pojedyńcze rzeczy! Dostępne ciuszki, gotowe do wymiany Rzeczy wymienione zazwyczaj usuwam Rezerwacja Będę wybredna Za to oddam wiele: - spódnice z podwyższonym stanem - lekko rozkloszowane, letnie spódniczki - letnie sukienki - kamizelki (najlepiej dżinsowe) - ciekawe buty, baleriny, szpilki, sandały (rozmiar 35) - małe torebki na pasku - wszelkiego rodzaju tuniki (ubrania w rozmiarze S, ewentualnie większe XS, lub mniejsze M) Zapraszam do wymianek! Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2009-06-08 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dla każdego coś ładnego- ZAPRASZAM :)
Rozmiar S, Butik Bluzka wiązana na szyji, rozmiar S, cropp Szara bluzka, rozmiar M, ale według mnie to S Puma malinowa, rozmiar na metce L, ale na mnie (noszę S) jest dobra Szara, wiązana na szyji, M/L Różowa bluzeczka wiązana na szyji, S, lekko skulkowana na dole, House Piękna, stylowa bluzeczka zapinana z przodu na guziczki. Troszkę powychodziły nitki przy guzikach, ale w niczym to nie przeszkadza :P Uwielbiam ją, ale jest na mnie troszkę przymała ![]() Turkusowa bluzeczka- rozmiar S Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2009-06-08 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Fioletowa bluzka z długimi rękawami, marszczona przy biuście i rękawach. Rozmiar 10 (dla zainteresowanych lepsze fotki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Czarna spódniczka, lekkie plisy od połowy, rozmiar 34 Dżinsowa, plisy, rozmiar 27 Brązowy dżins, Reporter, XXS, bardzo sexi Wymiary: Pas: 35x2 Długość: 31 Szerokość na dole: 45x2 Czarne rybaczki z ćwiekami, Reporter, XXS Zbliżenie: Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2009-06-08 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dłuższa bluzeczka z rękawem 3/4, rozmiar XS, Cropp. Fajnie wygląda, gdy pod spód nakłada się np. białą bokserkę. Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2009-06-08 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam spódnicę z podwyższonym stanem.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Podwójna, zielono-biała bluzeczka z brokatową aplikacją. Bez rozmiaru, ale z pewnością jest to XS Zbliżenie: Długa, seksowna bluzeczka. Wspaniale wygląda z mini, leginsami i szerokim pasem. Jest soczyście różowa, czego nie udało mi się uchwycić na zdjęciu. Rozmiar z metki XS. Lekko, prawie niewidocznie pokulkowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Efektowny pasek z cyrkoniami Pasek w kwiaty (na szczupła osóbkę) Nowe rajstopy, kolor opalony, rozmiar 2 Srebrne wisiorki Niesrebrne wisiorki Spinka-motyl Niebieski, nowy portfelik Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2009-06-08 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Nowy, czarny lakier do wzorków, białego nie ma Perfuma C-THRU i dezodorant od Kate Moss (nowy!) Serum na zniszczone koncówki z Joanny i krem na noc Iwostin do cery trądzikowej (jest nowy, a był drogi, więc będę wybredna!) Cienie Ingrid Małe żele pod prysznic Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2009-06-08 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Bluzeczka z wymianki (na mnie za duża). Tutaj na poprzedniej właścicielce Bez rozmiaru, ale sądzę, że to M Sądzę, że XS (bez metki) Terranova, M, lekko wytarta co widać na fotce Kenzo kids, M Z wymianki. Niestety za duża ![]() Bez metki, na oko XS lub S Kolorowe apaszki Edytowane przez AmazeMe Czas edycji: 2009-06-08 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się turkusowa bluzeczka- rozmiar S oraz Czarne rybaczki z ćwiekami, Reporter, XXS.... Mogę prosić o dokładne wymiary???
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1244451021 cos za niego?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za fioletowe buciki?? one sa na koturnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś za kolczyki kola
![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Znajdzisz cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1244447959 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1244447959
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka jest tak biala jak na zdjeciu
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.