|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zgubiłam go?!! na zawsze ?
Witam wszystkich!
Chodzi o to, że byłam z kilkoma koleżankami nad Jeziorem. Przed południem wychodziłyśmy na plażę i pewnego razu gdy opalałyśmy się to obok rozbili się chłopcy z ręcznikami... od początku moją uwagę zwrócił jeden z nich , jak dla mnie idealny wygląd...ale przykryłam głowę bluzką i dalej się opalałam.Oni śmiali się gadali, w końcu jeden z nich zagadał, moje koleżanki odpowiedziały i zaczęła się rozmowa.... po kilkunastu minutach oni wszyscy poszli grać do wody w piłkę ja zostałam się opalać....ten przystojny chłopak też został (!!) czułam się trochę zawstydzona ale on zaczął gadkę wiec jakoś się to potoczyło.... minęło już z pół godziny, a ja bylam nim coraz bardziej zafascynowana .. ![]() ![]() ![]() Ale rano - koleżanki rodzice z którymi byłam powiedzieli żebysmy się pakowali bo wracamy ! (a mieliśmy wracać wieczorem)... spakowałam się do samochodu .. i nagle sobie przypomniałam o tym chłopaku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zgubiłam go?!! na zawsze ?
hmm.... daleko masz od domu do tej plaży? Jeśli niedaleko to możesz przejechać się rowerem albo autobusem albo czymś innym
![]() Jeśli masz daleko to nie wiem co mozesz zrobić..... ![]() Postaraj się coś z kumpelami wymyslic jeśli bardzo ci na nim zależy bo ja nie wiem za bardzo co bym w takiej sytuacji zrobiła.... ![]() Moze inne wizażanki doradzą.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jak poczuł to samo to Cię odnajdzie. Sam kiedyś znalazłem poszukiwaną nieznajomą ( znałem imię ) w kilkutysięcznej miejscowości ( wielka pomyłka.. - ale to już potem). A jak nie odnajdzie... trudno - nie był Ci pisany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A czy te Twoje koleżanki nie maja jakiś kontaktów kolegów z którymi rozmawiały(nr. tel, e-mail, czy nawet może znaja imiona i nazwiska) To może poprzez Tych kolegów byś dorwała jakiś kontakt do Niego.
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Też myślałam o NK.
Znasz miasto w ,którym mieszka? Orientacyjnie wpiszesz wiek itp. W końcu troche go poznałaś, napewno 3 godzin nie mileczliście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
No właśnie, żeby chociaż miejscowość znać... NK wtedy prawdę Ci powie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Właśnie glupia jestem ze nie zapytałam o miejscowość. Moja kumpela mówila że jeden z nich mówił jej z kąd są ale taka dziura że nie pamięta kompletnie nazwy.... że niby niedaleko od Nas ;| nie wiem czy sobie jaja robi czy co...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
NK w takich przypadkach to dobrodziejstwo i wielka szansa dla osób z taką historią
![]() Mnie w zeszłym roku znalazł na NK facet któremu się spodobałam w tramwaju ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Właśnie nie :/ w ogóle jakoś to tak dziwnie było że nie... mam trochę daleko więc nie mam jak dojechać... na razie czekam, pomęczę koleżankę... oby było tak jak mówi ... że mieszka gdzieś nie daleko mnie !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Spróbujemy coś wykombinować wspólnie z nią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
tylko niewiadomo czy chłopak ma NK
![]() zawsze możesz jechać tam na tą plaże , nic nie tracisz a możesz zyskać.
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Jest taka strona internetowa. Opisujesz zdarzenie, miejscowość i osobę, której szukasz. Jeśli ona Ciebie też szuka to jakoś Was to skojarzy. Nie znam dokładnie zasad, ale idea tej strony jest taka, że odnajdują się na niej ludzie, którzy się sobie podobają, ale nie mają ze sobą kontaktu. Wydaje mi się, że to to: http://loveago.pl/
Życzę powodzenia.
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jak chłopak mieszka w jakiejś małe dziurze to pewnie chodzi do szkoły w wiekszym miesiecie a jak na dodatek mieszka w oklicy to wchodzisz po kolei do klas w okolicy na nk i sprawdzasz
![]() a jak nie ma nk to zawsze moze sie na fotce klasowej trafic ;D a wtedy wystarczy do kogos z jego klasy napisac i masz co chcesz o ile znasz wiek i nie masz za duzo duzoch i popularnych miast w okolicy
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.