|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
pilnie! kto poratuje?
WItajcie!
Szukam TYLKO tych kosmetyków: -Max Mara Le Parfum -Gucci Flora -Max Mara Silk Touch -Angel Innocent -tuszu do rzęs Hypnose, Virtuone, YSL Faux Cils -kosmetyków Nuxe -profesjonalnej maski do pielęgnacji włosów farbowanych -kremów na do cery mieszanej/trądzikowej Uriage, Clarena, Eucerin -"5" Diora Tropical Light albo Earth Reflection kusić mnie można jedynie perfumami ![]() A mam: Perfumy: -Princess Vera Wang ok.18/30ml,troszke starte napisy na flakoniku -L'or de Torrente, 30ml bez kilku psików,kartonik -Cartier Must, 47/50ml -CH 212 Sexy, 30ml bez korka -Demeter White Russian-splash 15ml w oryginalnej buteleczce -Demeter Fig Leaf, ok14 ml,splash,jw. -Balsam do ciała perfumowany Prada 80ml ze 100ml -Dior, Diorissimo, 7ml, nowa miniaturka Moge rozwazyć pozbycie sie ok 30ml A la Figue! Sattelite. Ponadto: - Lancome Juicy Tubes,limitowanka z serii Tropiques, kolor Strawberry Glass - paletka Dior, "5", kolor Pink Attitude, zużycie znikome, -szminka Estee Lauder,Pure Color Crystal,kolor Pinklight, kilka razy użyta -Givenchy Phenomen Eyes maskara, nowa,tylko wypróbowana -Givenchy ,szminka Rouge Interdit Shine, Candy Shine, kilka razy użyta -La Roche Posay Pityval, ok 45/50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pilnie! kto poratuje?
Demeter Fig Leaf, ok14 ml,splash,jw.
cos u mnie? mam na zbyciu 10 ml brownie ok 4-5 ml venilla cake i co w wątkach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: pilnie! kto poratuje?
A moze cos u mnie za 5 diora?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.