|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jest dla mnie jeszcze jakaś szansa? ;)-brak stylu, brak polotu, brak wszystkiego
Witajcie
![]() Kompletnie brak mi stylu, uważam ze ubieram sie tandetnie, może nie mam gustu?A do tego widać że szczupłościa nie grzesze ;/ Ale pracuej nad tym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jest dla mnie jeszcze jakaś szansa? ;)-brak stylu, brak polotu, brak wszystkieg
z grzywką Ci bardzo ładnie,najlepsza byłaby taka postrzępiona.A w kwestii ubioru-jako ,że jesteś młodziutka to widziałabym Cię w bardziej nasyconych barwach,fajnie gdybyś pobawiła się kolorami,bo te szarości Cię gaszą.Kolorowo a jednocześnie elegancko.Ładnie Ci w upiętych włoskach a co do koloru to wydaje mi sie ,że paowałyby Ci jasniejsze,ciepłe kolory(ale też nie za jasne)-np.jakiś miodowy blond lub jasny ciepły brąz.Myslę,że to by Cię odmłodziło,ale jeśli się mylę to niech mnie poprawią doświadczone w doradzaniu dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jest dla mnie jeszcze jakaś szansa? ;)-brak stylu, brak polotu, brak wszystkieg
Masz śliczną, dziewczęcą buzię, wielu facetom podoba się taki lekko zaokrąglany kształt twarzy, bo uważają to za bardzo kobiece
![]() ![]() ![]() Co do koloru włosów, dobrze by było gdybyś napisała o swoim naturalnym odcieniu włosów, kolorze oczu i odcieniu cery, a także na jaki kolor się opalasz, wtedy łatwiej jest dopasować kolor, który harmonizowałby z całością. Zgodzę się z Kiti, ładnie Ci w grzywce, szczególnie śliczna jest ta fryzurka z pierwszych 2 fotek. W ogóle przez to, że masz taką kobiecą sylwetkę (biust! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W jakich długościach spódniczek najlepiej się czujesz? I w jakich krojach? Dopasowanych, czy rozkloszowanych? Myślę, że warto podkreślić swoją dziewczęcość na spotkaniu z chłopakiem właśnie przez ubranie spódniczki. Jednak ponad wszystko najważniejszy jest komfort, więc jeśli lepiej czujesz się w spodniach, włóż je. Pamiętaj, że pewność siebie zależy również od tego, czy będziesz czuła się pięknie i komfortowo ![]() ![]() ![]() Tak poza tym wcale nie masz najgorszego stylu. Widać, że lubisz kobiece kroje, koszule, spódniczki.. i to jest fajne ![]() ![]() ![]() Aa i jestem pewna, że będziesz ślicznie wyglądała na spotkaniu z chłopakiem, nie stresuj się tylko za bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Mia1612- dziękuję ![]() Co do mojego naturalnego koloru to widac go na ostatnim zdjęciu aczkolwiek wyszedl jakis dziwnie ciemny w tym swietle. Ogolnie jest to taki nijaki szatyn, ciut popielaty, bez wyrazu. Kolor oczu to zielony a wokół źrenicy mam taką zółtą obwódke ![]() Czyli grzywka na bok czy lepiej prosta? Z prosta bylby klopot bo wtedy musze ja mocno lakierowac. Wlosy mi szybka chlapnał i mam wtedy bardziej pyzata twarz. Uwielbiam koszule ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja cały czas stawiam na tą grzywkę z pierwszych 2 zdjęć, taką pełną, zdecydowanie na bok. Z drugiej strony taka postrzępiona mogłaby dodać twarzy lekkości i jeszcze więcej młodzieńczego wyglądu. I faktycznie ładnie Ci w spiętych, twarz wtedy tak jakoś interesująco wygląda. Myślałaś o tym, żeby zapuścić włosy? Okrągłej buzi może się opłacić inwestycja w długość
![]() ![]() To super, że lubisz koszule ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Ciągle kusi mnie ten ciemny kolor, ale z drugiej strony potrzebuje diametralnej zmiany a tutaj przydałby sie jakis jasny odcien. Miałam taki rok temu i dość fajnie sie czułam , tak jakby zupełnie inna ja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mi osobiście do Twojej twarzyczki pasowałaby fryzurka pierwsza. Taka lekka i kobieca.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.