|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jak zamaskować dziurkę w sweterku? Pomysły!
Mam nadzieję, że pytam w dobrym miejscu
![]() Kupiłam niedawno sweterek,który bardzo mi sie podoba, był przeceniony, ponieważ na obu rękawach na wysokości powyżej łokcia (z przodu) ma takie małe dziurki jakby od wieszaka. Próbowałam je delikaatnie zaszyć, ale nie wyglądało to dobrze. Nie wiem, jak to zamaskować, żeby było ładnie. Naszycie jakiejść pojedynczej aplikacji odpada, bo dziurki są trochą niesymetryczne, poza tym głupio to wygląda, bo są z przodu rękawa, nawet bardziej do wewnątrz. Dodam, że sweter jest w kolorze zgaszonego granatu wykonany z cienkiej dzianinki. Liczę na Waszą pomysłowość i pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zamaskować dziurkę w sweterku? Pomysły!
pomysłowość nasza byłaby może większa jakbyś pokazała sweterek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może później zrobię zdjęcie, ale sweterek jest zwyczajny, po prostu cały granatowy, rękawy są gładkie, tylko z przodu ma takie pionowe czarne pasy z matowych cekinów.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to może kup takie cekiny i naszyj je w tym miejscu, jako pasek albo...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.