|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Szukam (wish) aptecznych, zapachów itd. W zamian kolorówka, pięlegnacja
NIEAKTUALNE!!!
Tutaj wpisuje moje must have kosmetyczne. Jezeli posiadacie cokolwiek z listy a w zamian znajdziecie coś u mnie, koniecznie dajcie znać ![]() Zaczynamy! 1. Rozważę absolutnie każdą propozycje dot. kosmetyków Mac, Benefit. 2. Bardzo interesują mnie wszelkie zapachy z niewielkim zużyciem ![]() 2. Seria Trzech Kroków Clinique - najlepiej anti blemish. 3. Active C La Roche Posay. 4. Nowe płyny do demakijażu - chętnie dwufazowe lub micelarne (byle nie mleczka). 6. Paletki z Coastal Scents. 7. Nowe lakiery Inglot, Opi, China Glaze. 9. Keratin Mist od Chi (i inne Chi do wlosów) 10. Profesjonalne kosmetyki do włosów (matrix, goldwell, alfaparf itp) - nowe, całe, lub kilka razy użyte - nie interesują mnie odlewki ![]() 11. Dermacol 217 (NOWY lub góra kilka razy użyty). - bd mieć ![]() 12. Chętnie maseczka drożdżowa lub jeszcze lepiej z glinki do cery normalnej/mieszanej. 13. Preparaty do paznokci - ułatawiajacy odsuwanie skorek, wysuszacz lakieru, nowe patyczki drewniane, olejek na skorki, peeling do dłoni itp. 14. Nowe kosmetyczki. 15. NOWE lub mało używane pędzle z naturalnego włosia (Sephora, Inglot, TBS, Vipera). 16. Toniki złuszczające (Clinique, Effaclar, Lysanel). 17. Żel do mycia rak bez użycia wody np. Oriflame, Hand Care, Antibacterial Hand Gel 18. Podświetlane lusterko do makijażu. 19. Serum ujędrniające DOVE Perfect Curves. 20. Nowe płyny do płukania ust (chętnie colgate plax). 21. Nowe końcówki (wkłady) do elektrycznej szczoteczki colgate motion. 22. Seria Loreal Hip - blyszczyki, podwojne cienie, bronzery. 23. Serum na końcówki włosów AVON. 24.Puder brązujący L'oreal Glam Bronze. ![]() Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-09-21 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam (wish) aptecznych, zapachów itd. W zamian kolorówka, pięlegnacja
Mam odsypki pigmentów MAC i nowy tusz Clarinsa. Zapraszam!
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.