|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Fantazje Madzinka ;)
Tutaj zamieszczam próbki moich prac - proszę o ocenę i krytykę
![]() Biżuterię robię już jakiś czas... -ale w różnych odstępach czasowych - w zależności jak mi czas na to pozwoli i jak wena przybędzie ![]() A oto próbki moich prac: Edytowane przez madzinek87 Czas edycji: 2009-08-05 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fantazje Madzinka ;)
Ja przyczepie sie przede wszystkim do zdjęć... po co ta podziałka? Jeśli chcesz sprzedać swoje wyroby wystarczy opisac jakie maja wymiary albo robić jako "materiał porównawczy" zdjęcie na dłoni-nasz mózg automatycznie przelicza sobie proporcje i daje pojęcie o wielkości. Lampa błyskowa to też zły pomysł.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ciekawe prace, starannie wykonane.
Ale zdjęcia rzeczywiście powinny być poprawione - przydałoby się jakieś porządne tło, no i większość fotek jest zdecydowanie za mała.
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mnie bardzo się podobają
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja też przyczepię się do zdjęć. Albo są za małe, albo te bazgroły. Zły pomysł. Żeby chociaż było jakoś estetycznie, a to tak od ręki i bez pomysłu.
A prace ciekawe, ale musisz popracować nad zdjęciami, bo zniechęcają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Prace są interesujące i oryginalne-mnie najbardziej podobają się kolczyki nr 3
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za opinie. Te zdjęcia co mogę to poprawiam, ale reszta musi zostać tak jak jest bo niektórych rzeczy się już pozbyłam
![]() A wklejałam małe zdjęcia bo się bałam że duże się nie pomieszczą ![]() Niedługo następna porcja fotek, a teraz tylko pokażę mój komplecik. Idę niedługo na chrzciny i stwierdziłam, że przyda mi się coś elegantszego ![]() Edytowane przez madzinek87 Czas edycji: 2009-08-05 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli poprawiasz zdjęcia, to wrzucaj je na nowo, a nie na miejsce starych, bo w sposób, w który to zrobiłaś, wszystkie nasze komentarze robią się bez sensu. Ktoś, kto teraz ogląda twoje prace, dziwi się, o co nam chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Prosto i elegancko
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
z pierwszego wrzutu, ostatnie kolczyki wydają się ciekawe, chociaż jakość zdjęcia pozostawia wiele do życzenia - lampa off, albo weź lampę zmiękczającą - taka co bije w czaszę a czasza dopiero na przedmiot. i ostrość!!! zdjęcia macro - owszem, ale nie z 5 cm!!! zrób je z około 15 cm, albo nawet 20 - 25cm, a potem dotnij w jakimś programie graficznym.
druga wrzuta - ciężko ocenić, bo zdjęcia... czekam na poprawę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Z pierwszego wrzutu najbardziej podobają mi się przedostatnie i ostatnie. Jak ty mocujesz ten łańcuszek kulkowy, jeśli mogę spytać?
![]() Co do drugiego... nie wiem, czy można to nazwać elegantszym. Kojarzy mi się wyłącznie z punkrockowymi nastolatkami. No, ale może na żywo wygląda nieco inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.