|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Hej mam nadziej ze w dobrym miejscu to pisze
![]() Od jakiegoś czasu nosze sie z zamiarem używania różu do policzków bo nigdy tego nie robiłam (wstyd wiem). Przeczytałam wiele stron na temat jak go używać ... tutaj w kursie makijażu tez... mam tylko problem z określeniem kształtu mojej głowy ;/ Prosiła bym o pomoc. Nie wiem tez czy dobrze zrobiłam ale zamiast różu kopiłam sobie perełki oriflame giordani gold kolor: natural radiance To kilka zdjęc ![]() Tak szczerze to nad zmianą fryzury też sie zastanawiam... albo nad jakimś kolorem ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-09-02 o 13:20 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
oj no nie wiem, bo na obydwu zdjęciach jesteś taka uśmiechnięta
![]() ![]() ![]() ![]() A co do koloru mogłabyś sobie zrobić jasny brąz, taki ciepły orzech, ale z jakimiś refleksami, przejaśnieniami i wogóle... tylko żeby nie był to taki mocny balejaż a raczej dawało ciekawy, naturalny efekt. Ciemne i jednolite kolory chyba bym odradzała bo zaostrzy Ci dość mocno rysy twarzy. Choć na drugim zdjęciu wahałabym się jednak czy nie masz pociągłej:P najlepiej jakbyś zrobiła sobie zdjęcie na wprost, i odsłoniła czoło.
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-09-02 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kształt mojej głowy
Dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Takie zdjęcie wystarczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Wolski moje ;)
Hej
![]() Zamierzam w następnym tygodniu wybrać sie do fryzjera i nie chce tylko podcinać wosków ale coś zmienić w fryzurze ![]() Moja twarz jest chyba podłużną ![]() Teraz wklejam takie zdjęcia. Wieczorem wyprostuje moje obecne włosy i zamieszczę zdjęcie ![]() Na razie nie myślę o farbowaniu. Tylko chciała bym jakoś inaczej się ściąć bo już nudzi mi się odbicie w lustrze. Na pewno doradzicie mi coś ciekawego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wolski moje ;)
Już obcinaj włosy na taką fryzurkę, jaką masz na pierwszym zdjęciu.
![]() Bardzo ładnie Ci tak było i odcień włosów też ładny- taki popielaty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Według programu dopasającego fryzurki masz kształt twarzy - sercowaty. Mogłabyś zrobić sobie grzywkę dłuższa i zapuścić włosy na dłuższe.
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
O kurcze rzeczywiście po tym co zrobiłaś to widzę ze dłuższe by sie przydały
![]() wklejam zdjęcie jak włosy trochę wyprostuje. (zdjęcie po ciemku robione tez wyglądam baaardzo uroczo ![]() Ja 10 lat miałam włosy ścięte na chłopaka i teraz od jakiegoś czasu udało mi się zapuścić ![]() Masz racje muszę ściąć grzywkę bo i mam z czego ![]() Już mnie kusiło ściąć na krótko ale nic z tego! ![]() Bardzo dziękuje za określenie kształtu twarzy z tym tez miałam problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.