|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poszukiwania lillymy - sprawdź, może masz?Dziewczyny!
![]() Wiele oddam za rzeczy z poniższej listy (i nie muszą być to wcale rzeczy firmowe!): 1. czarne szelki !!! 2. czerwony lub czerwono-czarny krawacik 3. długie legginsy - szare, w panterkę, imitujące jeans 4. granatowa/kobaltowa/chabrowa apaszka/szalik/bandamka 5. puder Stay Matte z Rimmela, odcienie od 003-005 6. długi portfel 7. longi z krótkim rękawem - nawet bazarkowe - szare, białe 8. szare trampki rozmiar 39 ![]() ![]() 9. mała biała torebka na długim pasku 10. grzybek - w obojętnie jakiej postaci - za niego oddam naprawdę wiele! 11. kosmetyki pomagające zniszczonym włosom (mam siano po prostownicy - chcę je "wyleczyć" ![]() 12. brązowe cienie do oczu 13. czarne i białe balerinki dł wkładki ok 25cm ![]() 14. czarna torba mieszcząca a4 15. czerwone rajstopy, rozm 4 16. spódnica/spodenki bombka lub z wysokim stanem za niektóre mogę oddać parę rzeczy z wątku, a także poszukać czegoś poza. ![]()
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-08-15 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwania lillymy - sprawdź, może masz?
mam long
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
up!
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- up ! ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- up ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej, wybacz że dopiero teraz odpisuję. oto ten portfel (sorki za jakość zdjęć, ale robiłam je telefonem).
http://pl.tinypic.com/r/2n0vdhy/3
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.