|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Biustonosze 75D Triumph oraz koraliki i ciuszki:)
Witam!
Wszystkie moje przedmioty są opisane dokładnie , zwykle są w bardzo dobrym stanie, jeśli mają jakieś mankamenty pisze wszystko. Wymienię na : biustonosz 75 F ubranka/akcesoria dla psa (York) kozaki 38 płaszczyki , kurtki 42/44 bądź XL oraz ubrania w tym rozmiarku no i oczywiście to co mi wpadnie w oko Pierwsze ciuszki: Biustonisz firmy Triumph biały koronkowy 75 D stan widać na zdjęciu trochę poszarzał Biustonosz firmy Triumph założony kilka razy wygląda jak nowy 75 D brązowy oraz czarny koronkowy bardzo wygodne - polecam!!!! Edytowane przez monikakosmetyka Czas edycji: 2009-10-15 o 14:59 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biustonosze 75D Triumph oraz koraliki i ciuszki:)
Interesuje mnie Biustonosz firmy Triumph założony kilka razy wygląda jak nowy 75 D czarny koronkowy
|
|
|
|
|
#3 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Popatrz do mnie, interesuje mnie ten
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1255349040 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za wszystkie?
albo chociaż biały? mam płaszczyk w dużym rozmiarze. zapraszam.
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Witam ! DOKŁADKA !!!
4 ) leginsy we wzorki nowe L 5) Yeansy ubrane kilka razy jak nowe L 6) Sukieneczka 3 razy ubrana stan bdb rozmiar L 7) bluzka 44 kolorowa ma lekkie zaciągnięcia z tyłu ale nie rzucają się w oczy stan db 8) kurtka ze skai zielona ubrana 1 raz !! guzik odpadł ale mam go trzeba przyszyć 9)koszula biała ubrana 1 raz !!! jak nowa rozmiar L jest świetna lecz dla mnie za mała -będę wybredna!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.

-będę wybredna!