|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Jak wgrać muzykę na iPoda???
Nie wiem już kogo o to pytać
Mam iPoda Apple,złoty ze znaczkiem Avon, bez wyświetlacza. Wgrałam do niego piosenki w formacie mp3, jednak nie mogę ich odtworzyć, kiedy chcę posłuchać przez słuchawki. Migające światełko sygnalizuje, że brak jest w pamięci utworów Wszystko robię zgodnie z instrukcją i nic!Myślałam, że zepsuty - ale TŻ również ma to samo w swoim, a dostaliśmy je w tym samym dniu nowe... Jeśli ktoś z Was dobrzy ludzie posiada jakąś wiedzę na temat tych iPodów to pomóżcie, bo ja już nie wiem co to za licho ![]() Chcę posłuchać muzyki z tego iPoda!
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak wgrać muzykę na iPoda???
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Tak jak pisze Marwari, musisz ściągnąć z sieci program iTunes. Jest on po Polsku, w miarę prosty w obsłudze. Bezpłatny.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
[1=26e36cd43f9cac15ad5746d 34296336ad12aa2b1_614faa1 8a26c7;13804350]Tak jak pisze Marwari, musisz ściągnąć z sieci program iTunes. Jest on po Polsku, w miarę prosty w obsłudze. Bezpłatny.[/QUOTE]
a nawet najlepiej ze strony Apple
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Witaj, mam tego samego iPoda, na początku miałam również problemy, ale za pierwszym razem podłaączając go do komputera, system powinien automatycznie zainstalować Ci sterowniki, włącznie z iTunes.
Jak wsadzasz go do docka, powinno się swiecic na pomaranczowo, ale powinno mrygac, nie non stop. Jesli jest inaczej, wyjmuj go i wsadzaj ponownie, dopoki nie bedzie mrygalo. Ale po zainstalowaniu iTunesa oczywiscie. Jak masz jakieś pytanka, chcesz iTunesa albo coś to pisz na priv, chętnie pomogę i prześle plik jak coś. |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
tez tak mialam na poczatku
wystarczylo przeczytac instrukcje obslugi ![]() masz napisane zeby z ich strony pobrac program iTunes i przez niego przesylac piosenki
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
wygrałyście w tym konkursie z kodami? szczęściary
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dobrzy ludzie za informacje.
Czytałam instrukcję, ale nie tą co trzeba, niestety... Zaćmienia mózgu sie zdarzają, prawda? ![]() Próbuję teraz walczyć z tym iTunem, zobaczymy czy coś mi z tego wyjdzie ![]() PS. O konkursie z kodami też nic nie wiem, ale już nie wnikam, ja mojego iPoda dostałam
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

Wszystko robię zgodnie z instrukcją i nic!