|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odchudzanie a ćwiczenia
Witam, jestem tu nowa i w zasadzie nie wiedziałam, gdzie o to zapytać, więc dział z odchudzaniem wydał mi się najodpowiedniejszy.
Mianowicie... chciałam zapytać, czy przy wadze 63kg na 168cm, jeśli schudnę do 50kg z dietą i chodzeniem na siłownie/aerobik 4-5 razy w tygodniu, to czy skóra nie zacznie obwisać ? Strasznie nie lubię swojej pupy i brzucha, chciałabym, żeby i jedno i drugie było ładne i jędrne, a nie takie sflaczałe i płaskie. Do tego wszystko jest za duże... chciałabym zmniejszyć ich obwód - szczególnie ud i w talii. Więc może ktoś mi poleci jakieś konkretne ćwiczenia i diet, jeśli któraś z Was też się z takim problemem zmagała. I może ktoś będzie w stanie mnie zapewnić, że to naprawdę dużo daje i będzie tak, jak sobie wymarzyłam... Z góry dzięki za odpowiedzi ![]() Edytowane przez xkeyx Czas edycji: 2009-10-21 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie a ćwiczenia
Hmm... widzę, że nikt się nie kwapi do odpisania...
No cóż, szkoda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
myślę, że przez stopniowe odchudzanie nie będzie efektu, którego się boisz
![]() A ćwiczenia naprawde dużo dadzą . Trzymam kciuki ; ))
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dołączam się do pytania. Też jestem ciekawa, choć do zrzucenia mam mniej kilogramów, no ale... przyda się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.