![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Nowa JA w miesiąc:) Dołączycie się?
Mam motywację, bardzo ważne wesele za miesiąc i rozpoczęcie studiów. Nowy mężczyzna. Trochę zmian w moim życiu i chcę w tym nowym etapie widzieć nową siebie. Od jutra. Aktualny stan to równiuteńkie 60kg. Ma być 50kg, a do przyszłego miesiąca przynajmniej 55. Mój wzrost 169cm
![]() No więc dziewczynki, która się przyłącza do mnie? ![]() Napiscie coś wiecej o sobie , jakie wy macie motywacje, co Was skłoniło i co dodaję Wam sił? na początek planuję duuuzo wody niegazowanej, ograniczyc cukry, a w szczegolnosci słodycze, najlepiej do minimum, ciemny chleb, zero masła, oliwe z oliwek zamist oleju, duzo warzyw iiii duuuzo ruchu. Jakiegokolwiek. Cwiczenia na brzuszek, posladki, uda, lydki, rece. Jak czas, pogoda i checi pozwolą to bieganie, ewentualnie rower. Od jutra - 4 lipca - mam dokładnie miesiąc. Walka rozpocząta, cel wyznaczony. ![]() ![]() ![]() Kto się przyłącza do mnie? ![]() Damy rade ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa JA w miesiąc:) Dołączycie się?
Mały błąd Ci się wkradł.. jutro jest 4 sierpnia, a nie lipca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
50 kg przy wzroscie 169cm? nie za malo...? jestem tego samego wzrostu i kiedys wazylam 51 kg, znajomi mysleli, ze mam anoreksje...rozmiar 36 byl dla mnie za duzy...uwazam, ze dla naszego wzrostu waga ok. 55 kg jest optymalna. ale to Twoje cialo i Twoja decyzja takze zycze powodzenia!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Mam bardzo zbliżone wymiary do Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I jeśli wątek się nie rozwinie to zapraszam do Nas https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13572990
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też zaczynam nowe życie, zostałam porzucona przez TŻ po 4 latach. Niecały miesiąc mam nowego kochającego mnie faceta, przede mną maturalna klasa, chcę się zmienić, pokazać byłemu, że stracił wiele, żeby nowy nie musiał się za mnie wstydzić i dla samej siebie ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja tez sie przylaczam, ale moj cel jest skromny, ze 2-3 kilo, bo na wakacje sie wybieram i trzeba troszeczke zrzucic brzuszka : D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Mi w sumie zostało do zrzucenia 4 kg, ale w sumie te najgorsze, bo na początku odchudzania szło elegancko, a teraz już jest pod górkę ![]() ![]() ![]() Więc odpowiednia dieta - po prostu mniej żreć, ale zdecydowanie się nie głoduje ![]() Chociaż dzisiaj będę miała hot dogi .. ![]() Od trzech dni biegam rano po pół godzinki, i chce tak robić właśnie przez ten miesiąc. Za pierwszym razem, była tragedia, na drugi dzień, ledwo chodziła, ale później było okej. I teraz już mi się lekko biega. Codziennie też chodzę na siłownie i czasami jeżdżę na rolach ![]() No i to by było wszystko. No i dodam, że mam 167... i najgorszy jest brzuch ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez knowledge Czas edycji: 2012-07-16 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
to ja zycze wszystkim powodzenia
![]() 1, 2 czy 15 kg- wazne, ze chcemy cos ze soba zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja chętnie też.
Wazę obecnie 59 przy 164 cm. Chciałabym 4 kg zrzucić. Od kilku dni cwiczę, no i oczywiście dietkuje. Oprócz tego zajmuje sie dwójka dzieci 4 latką i półrocznym brzdącem. Ćwiczę ok.21.00 codziennie. Czasami później, zależy kiedy dzieciaki usną.
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
eee to przy nich z pewnością gubisz masę kalorii !! ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Chyba gubię, ale mój organizm idzie w zaparte i nie chce zrzucić ani kilograma.
Może przerzucę sie na jakąś dietę, taka konkretniejszą. Moze coś polecicie?
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
A tutaj to nie pomogę niestety, ale może spróbuj SB ?
Dziewczyny sobie chwalą, osobiście byłam na niej z 3 dni i nie dałam rady, diety nie są dla mnie, nie mogę mieć narzucone określonych pokarmów bo wtedy zawsze mam ochotę na coś innego i ![]() ![]() A jakie macie plany treningowe ?
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Przyłączam się
![]() 165cm wzrostu 55kg chcę 50kg do końca wakacji, czyli jak dla mnie do 31 września ![]() Zaczęłam 1 sierpnia, mam nadzieję, że coś się z waga niedługo ruszy ![]() ![]() Jeżeli chodzi o ćwiczenia, to znalazłam ostatnio świetną stronę z ćwiczeniami na każda partię ciała i co najważniejsze, nie potrzeba do nich kaskaderskich zdolności ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Cassi Czas edycji: 2009-08-05 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ooo widze ze to topik dla mnie
![]() na studia mam zamiar wrocic chudsza o minumum 5 kg. Mam 174 cm wzrostu.Dzis waga pokazala- 64 kg - w zyciu tak duzo nie wazylam ![]() Zmobilizowalo mnie to ostro do dzialania,mam zamiar do konca sierpnia schudnac do 60 kg. Potem juz bedzie z gorki. Najwazniejsze to przystosowac sie do nowego chudszego jadlospisu i wogole odstawic slodycze.Zaczynam rowniez wychodzic z psem na spacery oraz z mama na nordic walking. Jestem na maksa zmotywowana - facet,studia,ciuchy..wiec ej mi nie trzeba do motywacji ![]() pozdrawiam
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Mój plan to - codzienne bieganie do końca sierpnia po pół godziny. Może za dwa tygodnie wydłużę czas, albo zwiększę tempo ![]() oraz siłownia - też staram się codziennie, ale np. dzisiaj odpuszczam bo jestem strasznie zmęczona (byłam na zakupach w galerii i oczywiście nic nie kupiłam, a się zlatałam jak głupia) ![]() Czasami też jeżdzę na rolkach - 20 km, może się nawet dzisiaj wybiorę jak mi zmęczenie przejdzie... Wieczorkiem w domu się rozciągam i takie dowolne ćwiczenia robię, brzuszki, skłony itp. ![]() ![]() Mama wymyśliła prażonki, tłuste ziemniary i kiełbacha... więc wypadało by to zrzucić... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cassi, Licja20, ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Codziennie ok.21 ćwiczę ostro pół godziny.
Jeden dzień mam wolny w tygodniu. A oprócz tego mnóstwo spacerów.
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Zaczęłam dzisiaj A6W
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Kurczę zastanawiam się nad tym A6W ...
![]() ![]() 4 dzień biegania zaliczony ![]() ![]() Dajcie mi jakiś pomysł na lekki obiad ... Zero pomysłu ![]()
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez knowledge Czas edycji: 2012-07-16 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
I ja i ja... 160 cm nie wiem ile ważę, chcę w każdym razie 47ważyć, ale to chyba nierealne, bo nigdy tyle nie ważyłam. Wiem że to za mało i w ogóle, ale na mnie widać każdy kilogram. Każdy gram. Ech. Kupiłam sobie dziś herbatki z biedronki "just fit". Od jutra pije.
Najbardziej na świecie chcę schudnąć z uda i z tyłka. W pasie mam 60 cm w dupie 94 a w udzie 54. Wiecie jak to wygląda? Komedia.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=353762 - ciuszki, świecidełka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post13444570 - książki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post13448142 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post13457824 - wish Zapraszam ![]() Edytowane przez KolorowyPotworek Czas edycji: 2009-08-06 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Zastanawiałam się nad tymi herbatkami, ale póki co wypróbowuje zioła niejakiego ojca Klimuszki - mojej mamie pomogły w odchudzaniu, więc może i mnie się uda
![]() KolorowyPotworku zobacz na moje wymiary, a przekonasz się, że wiem, jak to wygląda xD
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ja ogólnie żadnych herbatek odchudzających nie pije, tylko zieloną, bo jest najlepsza
![]() ![]() Dzisiaj 5 dzień biegania (30minut) ale to pięknie brzmi... ![]() ![]() Ładna jest pogoda, więc pewnie pójdę się opalać na plac ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ja się już nastawiałam na opalanie, a tu przyszły chmuuury
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane spalczaki!
Co prawda odchudzam się na innym wątku, ale pomyślałam, że dla zwiększenia motywacji wpadnę jeszcze do Was. Można? ![]() Cel i przebieg odchudzania widać w opisie. Mam 26 lat, wzrost 165cm, dążę do 55kg i jestem prawie w połowie drogi (odchudzam się 3,5 miesiąca). Talia: 79cm (było 92cm) Biodra: 98cm (było 112cm) Udo: 58cm (było 65cm) Biceps: 30,5cm (było 34cm)
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Również dołączam do Was, dziewczyny, jeśli można.
![]() Wzrost - 163 cm, cel - 45 kg. W ciągu tygodnia udało mi się zrzucić zaledwie kg, a więc obecna waga - 49 kg. Wiem, że wydaje się ona prawidłowa ale po prostu nie wyglądam przy moim wzroście wystarczająco szczupło i gdy pytam ludzi ile mi dają, zawsze dodają jakieś 10 kg ;/. Rowerek, 1500 kcal dziennie (tłuszcze i "złe" węglowodany znacznie ograniczone), abs-y i 8 dzień a6w. Życzę powodzenia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj robię 6 dzień A6W i już prawie nie mam brzucha
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez knowledge Czas edycji: 2012-07-16 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
motywujecie dziewczynki, więc zaczynam walkę o piękną figurkę, brzuch jakoś zawsze spalę macie coś skutecznego na nogi?
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
ja dzisiaj robię 8 dzień A6W... nawet mnie nie straszcie, że to można źle robić xD
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.