|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Me z Super-Pharm
Czytam obie ostatnio Joy i trafiłam o wzmiankę o urządzeniu zwanym Me. No to opis produktu " Marzysz o gładkim ciele? Wypróbuj Me. To urządzenie, które łączy technologię IPL (Intense Pulsed Light) z falami radiowymi (RF) - elos, by skutecznie usuwać włoski w zaciszu własnej łazienki . Do kupienia w sieci Super-Pharm. Cena: 1799zł."
Wydaje mi się, że to coś w stylu domowego lasera usuwającego włoski ( bo za taką cenę to nie może być zwykły depilator ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Me z Super-Pharm
Jest watek o IPL
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-09
|
Ja się spotkałam ale z samym IPL... Philips ma takie urządzenie które wykorzystuje właśnie to światło. Faktycznie jest to domowy depilator (taki w stylu lasera) ale łagodniejszy dla skóry i nie powoduje podrażnień. A zabiegi i tu i tu trzeba powtarzać. Cena to z tego co pamiętam ok. 1600 – 1700 więc ten z SuperPharmy nie jest znowu taki tani.... Ja bym już chyba chyba wolała kupić coś ze znanej i dobrej firmy na co dostaniesz gwarancję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym, że po IPL masz niemal 100% pewnosc że włosy odrosną po czasie, natomiast przy prawdziwym laserze moga odrosnac np. w przypadku problemow hormonalnych itd... Jeśli już odrosna po laserze samoistnie (hormony), to po o wiele dłuzszym czasie niz po IPL (chyba, że ktos przeprowadza zabieg w czasie problemów horm.) Edytowane przez Agnieszka987 Czas edycji: 2013-06-11 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-09
|
Cytat:
![]() Z tego co niektóre dziewczyny opowiadają to i tak włoski kiedys odrosną, mam przyjaciółke która zrobiła całą serie zabiegów laserem i po 2 latach powtarzała bo czesc włosków jej odrosła... ale to i tak jest to lepsze niż maszynka co drugi dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.