|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Body Space podciśnienie jak ćwiczyć?
Hej
To mój pierwszy wpis Więc od miesiąca chodzę na bieżnie i rowerek w podciśnieniu . Ale nie wiem czy dobrze mi tam dziewczyne instruktorki powiedziały jak ćwiczyć ... Dlatego moje pytanie jak najlepiej ćwiczyć na rowerku w podciśnieniu ? a jak na bieżni w podciśnieniu . Ja na rowerku jeżdżę mbar 20 po 10 min 25 a ostanie 5 min znów 20 . A waszym zdaniem obciążnie % jakie powinno być bo podobno jak bd za wysokie to wyrabiają się mięśnie a ja chce wysmuklić łydki nogi i brzuch jeszcze większych nie potrzebuje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Body Space podciśnienie jak ćwiczyć?
Przede wszystkim, żeby "wyrobić" mięśnie trzeba odpowiedniej diety, i przeróżnych ćwiczeń, nie tylko bieżni i rowerka, jakie by te sprzęty nie były... Na pewno nie nastąpi rozrost. Pamietaj też że mięśnie o wadze 1kg zajmują MNIEJ miejsca niż taka sama ilość tłuszczu.
Co do tego "jak" ćwiczyć - moim zdaniem najlepiej tak, żeby się zmęczyć. Po prostu, nie ma tu jednego wyznacznika, bo każdy jest inny, i każdy jest na innym poziomie wydajności itp. |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Body Space podciśnienie jak ćwiczyć?
dzięki za odpowiedz
no naczytałam się że trochę osób było właśnie nie zadowolonych bo po tych ćwiczeniach bo zamiast wysmuklić to wyrobiły im się tam mięśnie . Dlatego założyłąm wątek . CZekam na jeszcze odpowiedzi PZOdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

To mój pierwszy wpis
Więc od miesiąca chodzę na bieżnie i rowerek w podciśnieniu . Ale nie wiem czy dobrze mi tam dziewczyne instruktorki powiedziały jak ćwiczyć ...