|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
DOBRZY FRYZJERZY SZCZECIN przedłużanie , zagęszczanie wsłosów-
Hej. Pisze bo mam pewien problem ostatnio przedłużyłam sobie włosy w Szczecinie i nie byłam zadowolona z efektów a zapłaciłam 2000zł. Moja koleżanka ostatnio sobie zageściła włosy i włąsnie o taki efekt mi mniej więcej chodziło. I teraz mam do was dziewczyny pytanie czy są dziewczyny z zachodniopomorskiego które maja sprawdzone zakłady fryzjerskie gdzie takie usługi wykonują, i czy któraś miała zagęszczenie? I jaka cena?
I jeszcze jedno słyszałam że za granicą takie usługi są tańsze niż u nas a wykonanie i jakosc wlosów lepsza! Czy ktos moze to potwierdzić ? Z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRZY FRYZJERZY SZCZECIN przedłużanie , zagęszczanie wsłosów-
I jeszcze jedno słyszałam że za granicą takie usługi są tańsze niż u nas a wykonanie i jakosc wlosów lepsza! Czy ktos moze to potwierdzić ? Z góry dziękuje
![]() Mieszkam w Szkocji, wybrałam się do kilku salonów żeby dowiedzieć się ile kosztuje przedłużanie włosów... cena wahała się od 700 to 1000 funtów!!! Złapałam się za głowę (bo to ok 3500-5000zł) i podziękowałam, słyszałam o polce która robi to za 100 funtów ale podobno wlosy są złej jakości i trzeba samemu ściągać bo ona już w ściąganie się nie bawi.Widziałem jej dzielo które po tygodniu wyglądało jak miotła. Moim zdaniem lepiej robić włosy w Polsce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a gdzie przedłużałaś włoski że nie jestes zadowolona, ja sie wybieram do enjoy ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jest cały dział na temat fryzjerów:
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=47 Tu poszukaj lub załóż swój wątek.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.