|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() 80cm w biodrach - poszukuję współtowarzyszek niedoli!
Mam 80 cm w biodrach. Doskonale wiem, jakich problemów nastręcza zakup obcisłych spodni i spódnic przy tych wymiarach.
Chętnie poznam inne równie szczupłe Wizażanki borykające się z problemem zbyt dużego rozmiaru xxs.. Zapraszam osoby chętne do wymiany wrażeń i doswiadczeń. ![]() Z góry dziękuję Paniom w rozmiarach L lub XL które będą pisać, że "co to za wydumany problem" ![]()
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 80cm w biodrach - poszukuję współtowarzyszek niedoli!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
nieprzytona, a gdzie je kupowałaś ?
Przy moich 80cm spodnie xxs wiszą jak worek
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Spróbuj H&M - tam są moim zdaniem dobre rozmiarówki. Też mam problem z doborem spodni, bo mam bardzo szczupłe nogi, a jednocześnie dużą pupę. Te z H&M na mnie dobrze leżą. No i spróbuj w "klasykach": Lee, Levis itp.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coż, mam koleżankę, która ma jeszcze mniej i zawsze jej coś dobierzemy (chodzimy na wspólne zakupy)
![]() Ja nie widzę problemu, ona też nie... w wielu sklepach da sie coś znaleźć ![]() trzeba tylko się namierzyć i być cierpliwym ![]() Ona często znajduje spodnie czy spódnice w TallyWeil, Orsay'u czy Pimkie, ale i w H&M i innych sklepach.
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-15 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
W Terranowie są czasem spodnie w rozmiarach XXS i XXXS, naprawdę maleńkie, ale nogawki nie są krótkie.
A spódnicę można kupić dziecięcą, wielu producentów ma spódnice, które mają normalny, klasyczny fason, bez kwiatuszków itp. takie jak te dla dorosłych, np. dżinsówki (sama mam kilka takich spódnic). Edytowane przez Justyśkaa Czas edycji: 2009-09-15 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A nie moglabys szyć u krawcowej ? Nie wiem jaki jest koszt, ale może warto by bylo...
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja też mam podobny problem. Mam ,zdaje się, 82 cm w bioderkach ,a XS jest niby od 84. Te 2 cm różnicy to naprawdę sporo. Tak , jakby dziewczyny z rozmiarem 36 chciały założyć 38- no po prostu jeden rozmiar za mało. Ja dziś akurat byłam na zakupach, w reserved jak wzięłam spodnie rozm. 34 to spadały z tyłka, ale już w Housie xs leżały super
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
może spróbuj poszukać w działach dziecięcych, np H&M.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.