![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Wspomnienia młodych lat, czyli błędy młodości ;)
Ne muszą to byc jakieś poważne, ale mile widziane także błahe, np. pierwsze kroki w stronę dorosłości i głupoty, które się popełniło..
Ja pamiętam, kiedy po cichu przed całym światem ogoliłam nogi ![]() ![]() ![]() Chciałabym, abyście Wy także Wizażanki opowiedziały takie swoje "przygody". Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wspomnienia młodych lat, czyli błędy młodości ;)
Gdy miałam trzy lata (słyszałam z opowieści, bo nie pamiętam) wzięłam krem do golenia, wysmarowałam nim twarz i pozacinałam ją żyletką, dobrze, że nie mocno
![]() ![]() A spytana dlaczego to zrobiłam, odpowiedziałam, że tato też tak robi haha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;12074330]Gdy miałam trzy lata (słyszałam z opowieści, bo nie pamiętam) wzięłam krem do golenia, wysmarowałam nim twarz i pozacinałam ją żyletką, dobrze, że nie mocno
![]() ![]() A spytana dlaczego to zrobiłam, odpowiedziałam, że tato też tak robi haha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja tez z goleniem pamiętam
![]() Jakoś imponowało mi to, ze ojciec sie goli, wiec jako małe dziecko wziełam jego masynkę i rozciełam sobie warge... do tej pory jak sie przyjrze to widze slad ![]() ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2009-05-01 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
co prawda nie pamiętam tego
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Z tego, co mi opowiadano, to widząc gwoździe na bufecie bez wahania złapałam 2 i upchnęłam do kontaktu. Dobrze, że babcia w ułamku sekundy wpadła do kuchni i mnie odciągnęła, bo bym mogła służyć za lampę ogrodową.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja jak miałam może 5-6 lat, postanowiłam pomalowac sobie paznokcie czerwonym lakierem mamy. Niestety, nie wyszło mi... Połowa lakieru wylała się do wanny i na rękę. Mama słysząc hałas, pyta co się stało, a ja na to, że krew mi leci z zęba ^^ Mama nawet zła nie była, bo nie mogła śmiechu opanowac xD
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
przypomniało mi się jeszcze coś
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Sikałam przy murku obok kościoła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;12074330]Gdy miałam trzy lata (słyszałam z opowieści, bo nie pamiętam) wzięłam krem do golenia, wysmarowałam nim twarz i pozacinałam ją żyletką, dobrze, że nie mocno
![]() ![]() A spytana dlaczego to zrobiłam, odpowiedziałam, że tato też tak robi haha ![]() mialam podobnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Co do golenia;D Miałam krzaczaste brwi i bardzo zrośnięte. Wpadałam na genialny pomysł wydepilowania sobie ich maszynką do golenia mamy
![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
W wieku lat może z 5 zapragnęłam dokonać czynu społecznego i naprawić kran
![]() Co zrobiłam? Uznawszy (całkowicie słusznie!), że woda nie powinna tak sikać wyszłam z łazienki, zamknęłam drzwi i zgasiłam światło, a potem... Poszłam grzecznie do swojego pokoju. ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
co do golenia, to będąc ok. 13 letnią dziewczyną wielce rozpaczałam na tym, że wszystkie koleżanki z klasy mają włosy pod pachami, a ja nie, więc niewiele myśląc zaczęłam sie tam golić mimo, że kompletnie nic mi nie rosło
![]() kiedyś też zaczęłam zabawę taką rolką, która czyści się ubrania. przejechałam po ścianie , a tam "kawałek" farby odpadł i na pół ściany miałam malowniczy wzorek żyrafy ![]() ![]() aha, jeszcze mi się przypomniało kiedys w podstawówce była mowa o segregowaniu śmieci itd. Pani nauczycielka mówiła o konieczności zbierania puszek czy coś takiego. Wziełam sobie tą lekcję bardzo do serca i będąc na dworze zbierałam puszki po piwie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Ja pamiętam jak niezłej kichy narobiłam swojemu bratu. Jest ode mnie o 11 lat starszy. Gdy ja miałam może z 8 lat z niego był już prawie dorosły młodzieniec. Znalazłam u niego w pokoju ciekawe skarby, wtedy myślałam, że to takie balony, z których można zrobić pieska, albo jakis ciekawy kształt. Czasami bawią się takimi balonami klauny.
Były to prezerwatywy, może z 5 sztuk, nie pamiętam, leżały w kuflu od piwa i było ich sporo. Rozpakowałam je i zaczęłam pompować, a po wszystkim takie zużyte wywalałam przez okno do sąsiadki. Nie zapomnę tego jak moja mama zaczęła krzyczeć na brata, ze wyrzuca zużyte gumki do jej koleżanki. Sąsiadka się jej skarżyła ![]() Po całej wojnie, musiałam iść je pozbierać :P Hehe
Nasze szczęście Julia ![]() Edytowane przez antoinettee Czas edycji: 2009-04-28 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Wszystko w wieku wczesnoszkolnym
![]() 1. Zła na rodziców napisałam długopisem na ścianie, wieelkimi literami : "rodzice są głupi i ich nie lubię". Potem mama wytapetowała potem tę ścianę ![]() 2. Żądna zmian w wizerunku zrobiłam sobie grzywkę i poszłam tak na dwór. Mama wraca z pracy, a ja latam w jeżykiem, wyciętym plackiem nad czołem ![]() ![]() 3. Babcia namiętnie zwoziła od rodziny ubrania dla mnie i rodzeństwa, chociaż mama nas w to nie ubierała. Kiedyś wygrzebałam w "zdobycznym" worku cudne lakierki. Były akurat szalenie modne, więc poszłam w nich na dwór. Co z tego, że były ze trzy rozmiary za duże... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jak miałam może z 11, 12 lat oświadczyłam, że zamierzam sobie zacząć golić pachy. Mam próbowała mnie od tego odwieśc, ale w końcu poddała się, doradziła mi tylko, abym po goleniu odkaziła skórę płynem po goleniu taty. Ogolilam sobie pachy, nalałam trochę płynu na rękę i klap pod pachę...
![]() ![]() A jak byłam mala, miałam może z 6 lat, poszłysmy z koleżankami na smietnik i wygrzebałysmy stamtąd torebke, która ktos wyrzucił. Stwierdziłyśmy, że taka ladna torebka, może ktos ja zgubił, trzeba więc poszukać wlaściciela. No więc obeszłysmy dwa bloki stukając do drzwi i pytając otwierających drzwi, czy ktoś nie zgubil przypadkiem torebki. Doszlysmy w końcu do mojego mieszkania, a ja "mądra" stukam do drzwi, otwiera mama, a ja: "Mamo, czy nie zgubilaś torebki?" Ale mi sie dostało za grzebanie po smietnikach ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Jak miałam 16 lat(dawno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Co do golenia to tez miałam przypadek. Nie pamiętam ile dokładnie miałam lat, ale to była podstawówka jeszcze. Była środa i miałam lekcje od 12. do tego czasu byłam sama w domu, wziełam żyletkę zwykła i nią zaczełam golic nogi. Na łydce tak się zaciełam okropnie, że krew lała się jak z kranu. Ale ja byłam głupiutka
![]()
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
mój największy błąd młodości... Utrata dziewictwa z niedoszłym "bratem" Jego mama i mój tatko mieli się pobrać
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Postanowiłam sprawdzić co się dzieje, gdy trzymam zapalniczke i psikam na nią dezodorantem.
Byłam u dziadków, elegancko wchodzę do łazienki, biorę zapalniczkę dziadka, dezodorant babci i sruuuuuuu. Zaczęłam się drzeć bo podpaliłam ręcznik ![]() mialam jakieś 10-11 lat
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Świetny wątek
![]() Ja kilka głupot w życiu popełniłam i pewnie trochę jeszcze przede mną ![]() Z goleniem oczywiście też miałam wpadkę. W wieku około 12 la postanowiłam ogolić sobie ręce. Zrobiłam to dość nieumiejętnie i później masakrycznie pocięta byłam i już więcej nie chciałam ![]() Byłam na noc u koleżnki, jej rodzice u moich na jakiejś imprezie i obcięłyśmy sobie włosy na długość do ucha i zrobiłyśmy "pasemka" jej mamy rozjaśniaczem ![]() Ale wtedy nam sie oberwało ![]() Ogolnie ja co chwile mialam jakies glupie pomysly ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Jak chodziłam do II klasy podstawówki, pewnego dnia wracając ze szkiły zaczęłam intonowac zasłyszaną w jakimś Disco Relaxie, czy gdzie piosenkę "Straciłam cnotę" i tak szłam ze szkoły i to śpiewałam, nie znając znaczenia piosenki. A słychać mnie na pewno było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
majac gdzies okolo 5 lat, chcialam byc ladnie opalona, to wysmarowalam sie samopolaczem, twarz oczywiscie tez. Wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze dotykalam caly czas twarz rekoma i efekt byl taki, ze bylam cala w plamach
![]() kilka lat pozniej, przeczytalam gdzies w gazecie, ze aby uniknac podraznienia po goleniu to zeby zamiast pianki uzyc kremu Nivea. Efekt byl taki ze "ogolilam" czesc nogi i sie maszynka zapchala hehe.
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Kiedyś pojechaliśmy do dziadka, który nie za bardzo wiedział co ma ze mną począć gdy zostawaliśmy sami. Tym razem mama wzięła plastelinę i gdzieś się ulotniła zostawiając mnie z dziadkiem... Miałam jakieś 3 lata i bardzo tolerancyjnego dziadka. Zachwycona plasteliną i możliwościami, które daje zaczęłam robić sobie... Kitki! Sukcesywnie przyczepiałam je do głowy najpierw swojej a jak już nie miałam miejsca to doprawiłam kilka kitek dziadkowi.
![]() ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ja mam fajne wspomnienie( opowiadane przez rodziców bo ja nie pamietam) ale dotyczące siostry. A mianowicie, gdy bylam malutkim dzidziusiem, mama zostawila mnie na chwile z moją 6-letnią siostrą w domu. No i w tym czasie narobiłam w pampersa a moja siostra wziela tego pampersa i wsadzila do PRALKI
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
to jeszcze nic, starszy brat mojego ojca wsadził jego do pralki jak został z nim sam w domu... potem zapomniał o tym kogokolwiek poinformować i wszyscy go szukali
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
- pomalowana brązową kredką cała ściana w moim ówczesnym pokoju (kwiatki, kółka, słoneczka, itd). Przez rok rodzice by nas zawstydzić każdemu znajomemu pokazywali jakie to mają zdolne dzieci, później się zlitowali...
![]() ![]() - plastelina/guma do żucia we włosach ![]() - kiedyś sprawdzałam czy nożyczki są ostre na dziadkowych spodniach które wisiały w łazience... ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
O, przypomniało mi się jak miałam 6 lat i bardzo chciałam pomóc w czymś mamie, ale nie było za bardzo w czym
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.