![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kolorki dla facetów ;)
Cześć Dziewczyny
![]() Nie wiedziałam gdzie wsadzić ten wątek, więc wcisnęłam go w wyliczanki ;d Poza tym nigdzie na wizażu podobniego tematu nie widziałam ;] Jakie kolory, noszone przez chłopaków, podobają Wam się najbardziej? ![]() A może bierze Was na obrzydzenie, kiedy widzicie jakiegoś faceta w jakimś konkretnym kolorku? ;> Macie może swój kolor, który jest 'must have', a który jest absolutnie na 'nie' w garderobie chłopaków? ![]()
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorki dla facetów ;)
mnie się róż w żadnej postaci u facetów nie podoba
![]() |
#3 |
BAN stały
|
hmmm czemu róż też fajnie wygląda :P
Hmmm ja lubie dość klasycznie dżinsy i jakać koszula kolor nie tak istotny ale np błękit z czasrnym mmmmmmmmmm powala mnie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
U chłopaka? Pastele odpadają, czerwonego nie lubie, granatowego też nie. Uwielbiam chłopaków ubranych w zimne, ciemne barwy. no i najbardziej to czarny- ale żeby nie przesadzić - nie musi być ubrany w ten kolor od dołu do góry.
Obrzydzenie na widok chłopaka ubranego w coś co nam się nie podoba? To troche nienormalne ![]()
![]() |
#5 | |
in love with life
|
Nie rozumiem dziewczyn, ktore nie lubia rozowego u facetow. Ja tam uwazam, ze jesli facet nosi roz w lekkiej postaci (jakis jasny, a nie intensywny) to moze calkiem interesujaco wygladac. Nie wiem skad to przeswiadczenie, ze rozowy nosza tylko lalki barbie i pedaly.
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mnie to strasznie drażni, kiedy rozmawiam z kolegami i w tym samym czasie przechodzi koło nas chłopak w odmiennym stylu niż oni sami noszą- wtedy zaczyna się ta cała paplanina o tym że jest pedałem. Oni nawet trampki(które są od dawna powszechne i nie wychodzą z mody) na "nieodpowiednich" osobach uważają za pedalskie. Swoją drogą to określenie, o zgrozo, jest chyba na porządku dziennym.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem facet powinien wybierać kolory,w których mu do twarzy. Jeden w pastelach wygląda super,a drugi jak idź stąd i nie wracaj. Tak samo z soczystymi barwami typu słoneczny żółty, strażacka czerwień.
Jak facet zestawi różową koszulkę/krawat z pasująca resztą i nie przesadzi to też będzie ciekawie wyglądał. Tylko najczęściej panowie przeginają i wyglądają co najmniej śmiesznie. Ale co się dziwić skoro my-kobiety często mamy problem z dopasowaniem ubrań,a co dopiero faceci,którzy raczej w dziedzinie ciuchów i kolorów są od nas słabsi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Copyraptor
|
Hm..nie podobają mi się faceci we flanelowych koszulach
![]() I koszule z długimi rękawami w kratkę ![]() Nie podoba mi się na facetach taki kolor cielisty, łososiowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Lubię połączenie beżu z granatem albo granatu z bielą, jeszcze szary melanż. Podobają mi się pasiaste polóweczki i letnie spodnie do kolan z kieszeniami
![]() Fajne są wdług mnie cichobiegi, coś a la mokasyny bez sznurówek w kolorze beżowym ![]() ![]() Różowe polówki z podniesionym kołnierzem, policyjne okulary, japonki i taka fryzura wystrzyżona po boku kojarzą mi się z jakimiś lanserami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Zależy od karnacji, kolory oczy, włosów, postury...
Hm, jeśli chodzi o brunetów z ciemną karnacją i ciemnymi oczkami chętnie widzę ich w turkusie i innych odcieniach niebieskiego, pistacjowy też jest mile widziany i czerwony. A jeśli chodzi o blondynów z raczej jaśniejszą karnacją fajnie jest jak mają na sobie coś błękitnego, zielonego, albo czekoladowego, czarnego. (: A co do różu... lubię, ale tylko w jakiś małych akcentach. Chociaż różowe koszulki polo też się fajnie prezentują na niektórych facetach.
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
mi się robi gorąco jak widze chłopaka troche ubranego na skejt . a najlepiej szerokie spodnie , do kolan , wysokie adidasy i do tego szeroka, biała bluzka z krótkim rękawkiem z jakimś nadrukiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja lubie czasem zalozyc różowe polo i czuję się dobrze
![]()
polski rap ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EK6mjB5-Cpg oddaj hołd http://www.youtube.com/watch?v=2LwK8W0f3-E śmierć konfidentom, społecznym sąsiadom Wojciech Cejrowski- JEDYNY człowiek, którego szanuję w tv, idol, wzór. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam facetów w ciemnym fiolecie
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
róż u facetów odpada!
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
zdecydowanie biały kolor
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
mi sie własnie nie podobają faceci w fiolecie i pomarańczowym ogolnie nie lubie koloru pomaranczowego na kimś i na sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() też uwielbiam właśnie taki styl. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a ja tam nie mam konkretnych kolorów .... ważne żeby chłopak był ubrany ładnie i schludnie
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam chlopakow w bialych koszulkach, bluzach, kurtkach mmmmm <333
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A róż u faceta stanowczo odpada, jakieś dziwne skojarzenia się nasuwają na myśl xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
oo taaak;D i najlepiej brunet;d taaak opalony brunet w bialej koszulce, bluzie, kurtce mmm ;d <333
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oj a facet w dresie też wygląda fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Kolory podobają mi się na facetach różne, w zależności jakie akurat im pasują
![]() Róż u mężczyzny mi nie przeszkadza, wręcz podoba mi się jego odwaga, bo w zaściankowej jeszcze Polsce trzeba jej trochę mieć, by przełamać stereotyp "różowy= gejowski". Generalnie lubię u brunetów (ponieważ to mój ulubiony typ "kolorystyczny") zielenie, błękity i odcienie niebieskiego, czernie... ale totalnie, totalnie szaleję za połączeniem brunet- szare/zielone oczy- koszula w kolorze fuksji. Staram się mojego TŻta namówić na takową, bo po prostu genialnie to imo wygląda.
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Strasznie podobają mi się chłopaki w koszulach, zwłaszcza w czarnej, mmmm :P
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
mnie się podobają u chłopaków fioletowe koszulki. uwielbiam no
![]() natomiast nie przepadam za czerwonymi.
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
czerń ,granat
byle nie róż i nie żólty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
hmm...tak naprawde to chyba wszystkie, bo to bardzo indywidualna sprawa, nawet róz czy pastele wg mnie moga dobrze wygladac, ale zalezy kto i co nosi w tym kolorze.
Nie przepadam za bialymi spodniami u facetów, szczególnie lnianymi/ innymi 'lekkimi'na lato-biale gacie toleruje tylko u lekarzy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Facet w różu, kojarzy mi się z takim delikatnym mamisynkiem ble, wolę klasyczną czerń, czerwone swetry z wyraźnym splotem, w ogóle zgaszoną czerwień lubię, nie oszukujmy się musi być postura do tego, oprawa, mięśniak w różu dostarczyłby mi śmiechu co nie miara, jakiemuś cherlaczkowi róż odpuszczę, ale nie spojrzę jak na obiekt westchnień. Wszelkie koszulki z zespołami są dla pryszczatych nastolatków, żenujące są dla mnie te z napisami "p*****e nie robię", "lepszy brzuch od piwa niż garb od pracy", sprzedawane na straganach.....a japonki u faceta uważam za obrzydlistwo i totalną pomyłkę. Wiele pewnie bym jeszcze znalazła bo lubię jak facet jest facetem, i nie ma więcej kosmetyków niż ja ani nie spędza jak ja przed szafą milionów minut z zawsze tą samą myślą "nie mam w co się ubrać"
![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Sytuacja z mojej uczelni: mężczyzn - ćwiczeniowiec że go tak brzydko nazwę nosi: różowe bluzeczki - obcisłe, do tego czarne lśniące (czasami skurzane) spodnie włożone do pięknych różowych kozaczków po kolanka, a czasami są czarne buciki kozaczki
![]() ![]() A wracając konkretnie do temtu kolorów to nie podoba mi się jak mężczyzna chodzi ubrany w jakieś przytłaczające brązy - takie ciapcie misie wyglądają, oraz jakieś zgnite zielenie co mnie wprost odrzuca, no i rzecz jasna ten piękny róż jednak do mężczyzn ni jak nie pasuje :P Edytowane przez amonek2 Czas edycji: 2009-07-31 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.