|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bourjois, Deborah, Astor, Essence, Inglot, Olay i inne
Witaj,
interesują mnie: tusz Astor i róż Bourjois ![]() poza wątkiem mam jeszcze mini błyszczyki ArtDeco ( nowe) w kolorach ; miedziany i beżowoóżowy z drobinkami oraz podkład Isadora taki oil-free a trwały ( nie pamiętam teraz nazwy ) ok. 3/4 beż piaskowy.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
tusz do rzęs Astor Diva, czarny, świeży, mokry, zostało ok. 70-80%
róż Bourjois nr 12 Brun Poudre, trudno określić zużycie, na oko wynosi ono ok. 30-40%, pędzelek czysty, nieużywany *cień Virtual Autumn Leaf, kolor A101 (granat z niebieskimi drobinkami), ubytek to ok. 5%, minimalny, wieczko odpadło, ale zabezpieczę je w przesyłce, data ważności: 04.2010 *podkład Deborah Colour&Copy do cery tłustej/mieszanej -Niepokorna córka Xuan Phuong, Daniele Mazingarbe -Spalona żywcem Souad (twarda okładka) cos u mnie?
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
coś u mnie za któreś z tych rzeczy chociażby :
tusz do rzęś Astor pomadka j.a.n.e cienie smoky eyes matowy bronzer essence mlec zko do demakijazu olay zalezy mi
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
*maseczka błyskawicznie nawilżająca Galenic, miniatura 15ml, nowa, nieużywana *tonik Galenic Pur, miniatura 50ml, użyty raz w małej ilości wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366585 |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
cos za *ptrobka perfumy Chopard Wish?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
zapraszam.
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Czy byłabyś zainteresowana jeszcze wymianką żelu Gillette z mojego wątku, u ciebie podobają mi się:
*sample Everyday Minerals, Original Glo Base Fawn, nowy, nieotwierany *sample Everyday Minerals, Original Glo Base Light Martian, nowy, nieotwierany i próbki Chopard Wish i Davidoff Cool Water *WAX Silk Jedwab w płynie 1.5ml
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Wymienisz te 7 pomadek plus blyszczyk za Euphorie Blossom ? (Kilka razy psiknieta) zdjecie w watku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365068
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
nie sądzę, żeby udało mi się przetestować, ale może chociaż poczytam trochę o nim.
|
||
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
OK, Może być za:
*błyszczyk w tubce Inglot, *perfumy Chopard Wish, *perfumy Davidoff Cool Water? |
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
próbki:
perfumy Chopard Wish WAX Silk Jedwab w płynie 1.5ml Lancome Renergie Morpholift Yeux- krem pod oczy coś u mnie?
Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-09-29 o 23:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

) ok. 3/4 beż piaskowy.