|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Bronzer Lancome za korektor HR
Dzieńdobry
![]() szukam korektora hr najlepiej nr 2, oddam bambusa Lancome z ubytkiem max. 10 proc. i dorzucę próbkę różowego shimmera Diora w oryg.op. na wypróbowanie. i kilka próbek innych. np. tuszu l'extreme lancome. ten tusz to niezłe cudo, malował i nadal maluje od 4 m-cy conajmniej, jeszcze się z czymś takim nie spotkałam, ten lancome nie chce wyschnąć. mogę też dorzucić jasnozłoty lakier do paznokci maca, 75 proc. pojemności. kto chce bambusa, zapraszam, w sam raz na zimę a ja wolę korektor ![]() Druga oferta wymiankowa to suchy olejek nuxe 60/100 ml (do sprawdzenia) - wzamian za suchy olejek z drobinkami nuxe bardziej lubię drobinki.
Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-10-16 o 07:43 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bronzer Lancome za korektor HR
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieję, że będziesz chciała wzamian ten bronzer jakby co, bo ja mam same skarby i nic więcej nie oddam ![]() a zresztą zobaczę, co tam masz jeszcze w wątku zobaczyłam.. mam chrapaka na końcówkę tego różu diora - czy to chłodny cukierkowy róż?? ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- no tak, tylko że ja chcę wyłącznie korektor hr i nie oddam wzamian nic innego jak ten właśnie bronzer. tzn. takie jest założenie. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-10-16 o 17:26 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i już mam potrzebę go zakupić, ale w ramach porządków najpierw oddam ten daj znać, jak tam magik się trzyma, bom bardzo ciekawa |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
targowisko to nalog ![]() natomiast magik mowi, ze ma sie niezle i chce do adopcji takze mysl
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bardzo chcę korektorek, ale chciałabym też coś dla wyrównania dołożyłabyś połowę tego kompaktu chanel dla wypróbowania? ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak, czy siak, to wtedy mi srednio by sie oplacalo, bo on drogi skubaniec byl Mam cudna terre, ktora kocham takze pomysl sobie spokojnie o tym moge dolozyc cos jezeli cos widzisz w moim watku z czym nie jestem jakos mocno zzyta
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() acha, i jaka to cudna terra? chanelowa? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

targowisko to nalog
dołożyłabyś połowę tego kompaktu chanel dla wypróbowania?