|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
rhinoplastyka
Witam mam taki problem. Jestem facetem mam 18lat i zauważyłem że przez dosłownie kilka miesięcy diametralnie zmieniły mi się rysy twarzy.Po kilku wypadkach skrzywił mi się nos. Próbowałem sobie sam na siłę przywrócić poprzedni jego kształt i w rezultacie część kostna pogrubiła się i mam typowy garbek pod pewnym kątem. Czy w takim przypadku mogę udać się do laryngologa po skierowanie do plastyka, aby mi usunął defekty i czy taki zabieg będzie refundowany. W końcu skrzywienie nastąpiło mechanicznie, ale z drugiej strony nie mam problemu z oddychaniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: rhinoplastyka
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale co do twojego problemu - myślę, że nie kwalifikujesz się do zabiegu w ramach NFZ - bo jak sam napisałeś, nie masz żadnych problemów w oddychaniem. U ciebie problem jest tylko i wyłącznie natury estetycznej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: rhinoplastyka
ta, mogłeś wymyślić, że zasłabłeś na imprezie i się uderzyłeś, jak tak miałem :P za dużo browarka i przytyrałem nosem o stół z całej siły... Koszt mojego nosa to 8 tys. zł twój też i nie licz, że ci sam garbik usuną bo on jest połączony...
Stary też mam 18 lat i mam problem jak ty i myślę na temat wypełniaczy aquamid ( on jest na stałe niby) bo takie co znikną za 6 miech to nie ma sensu ;p A ten aquamid kosztowałby tylko 1500zł ;] a nie 8 tys. ale dokładnie nie wiem jak to jest ;p bo jedni piszą, że mają pare lat i nie znika a inni, że mają pół roku i nie ma po nim śladu ;p A ja jak już to przynajmniej na 2,5 roku aby był jak ma się "wchłonąć" bo 1500zł na 2,5roku to się uzbiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.