Pieszczoty - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-08-22, 21:08   #1
smerfetka05
Przyczajenie

Unhappy

Pieszczoty

Witam

Na początku z góry przepraszam, jeżeli post się pojawił ale naprawdę szukałam dość długo i nic nie mogłam znaleźć tym bardziej, że nie jestem aż tak obeznana.

A więc mój problem polega ... na pieszczotach. Od pewnego czasu zaczęliśmy się z moim Tż pieścić. No i mój problem polega na tym że nie mam orgazmu?
Podczas pierwszych pieszczot osiągnęłam orgazm i to był jeden jedyny orgazm od czasu naszych pieszczot.... ale wydaje mi się, że stało się tak dlatego iż bardzo długo zwlekaliśmy na zajęcie się partami dolnymi i byłam bardzo mocno podniecona.
No ale teraz jest już zupełnie inaczej .... Ja nie lubię jak facet wkłada mi palce do pochwy bo wolę jak pieści samą łechtaczkę. Pisałam mu o tym kilka razy..... Dwa razy podczas pieszczot naprowadziłam go ręką na łechtaczkę, ale on tak przez chwilę robił a potem już inaczej i tak zawsze wychodzi że jak on osiągnie orgazm zapina spodnie i koniec pieszczot. A ja ?
Ostatnio sobie w nocy dużo o tym myślałam i doszłam do wniosku, że jest on troszkę egoistyczny .... bo mało pieści piersi .... tylko wkłada ręce w majtki i pieści tak długo aż on nie osiągnie orgazmu a potem koniec. Eh on chyba myśli że ja zawsze mam orgazm też ...
Nie wiem jak z nim o tym porozmawiać .... Jak dotąd na tematy seksualne pisaliśmy sms... no i sama nie wiem.
Dodam jeszcze że on jest tak jakby doświadczony ponieważ ja jestem dziewicą, ale on już miał za sobą pierwszy raz i kochał się wcześniej z inną dziewczyną. Ja wcześniej się tylko pieściłam z innym chłopakiem ale nie uprawiałam z nim seksu. I on zawsze mnie doprowadził do orgazmu mimo iż był totalnie niedoświadczony bo byłam jego 1 dziewczyną...

Dodam jeszcze iż nie pieścimy się w domu toteż nie możemy się całkowicie rozebrać i przeważnie tylko wkładamy sobie ręce pod ubrania. No i oboje mamy po 19 lat

Jak mam rozwiązać owy problem ? Jak się zabrać za ten temat żeby wyszło delikatnie i nie nachalnie ?

Proszę bez głupich komentarzy dziękuje za wsparcie pozdrawiam
Stary 2009-08-22, 21:14   #2
Seszana
Przyczajenie

Dot.: Pieszczoty

Ja myślę, że skoro zdecydowaliście się już na pieszczoty to nie powinniście się krępować rozmawiać o tym w cztery oczy. Wg mnie lepiej porozmawiaj z nim, ale nie przez sms'y. Powiedz mu szczerze to co napisałaś w poście. Szczerość to podstawa. Trochę masz rację z tym, że jest egoistyczny. Jego zaspokoisz i koniec. Trochę nieładnie. Moja rada to szczera rozmowa W CZTERY OCZY.
Powodzenia
Stary 2009-08-22, 21:19   #3
smerfetka05
Przyczajenie

ale troszkę się krępuję się bo nie jestem aż tak otwartą osobą .... i nie wiem jak się za to zabrać ...
Stary 2009-08-22, 21:45   #4
Seszana
Przyczajenie

Ale skoro z nim jesteś, nie ma sie czego wstydzić. Musi znać Twoje potrzeby. To normalne, że też oczekujesz przyjemności z pieszczot. Może przy następnym razie, skieruj jego rękę tam gdzie chcesz i powiedz mu, że uwielbiasz jak tak robi, że jest Ci bosko itp. Pomrucz trochę jako kocica, może wtedy załapie o co chodzi ;D Może to poskutkuje
Stary 2009-08-22, 21:55   #5
Agnes1906
Wtajemniczenie

GG do Agnes1906

Cytat:
Napisane przez smerfetka05 Pokaż wiadomość
ale troszkę się krępuję się bo nie jestem aż tak otwartą osobą .... i nie wiem jak się za to zabrać ...
Rozumiem Cię skarbie Nie każdy moze powiedzieć swojemu partnerowi prosto w oczy "zrób mi minetkę, bo nie mam orgazmu"(przykładowo).

Nie wiem ,czy Ci się spodoba mój pomysł, ale napiszę:

Może zabawce sięw taką zabawę. Napiszcie na karteczkach co byś/cie chciali udoskonalić w waszych pieszczotach i i wymieńcie się nimi. Jeśli czułabyś się skrępowana gdy by to czytał przy tobie, to daj mu jak będziecie się roztawać na jakiś czas(np. Ty wyjeżdzasz na weekend do babci). Wtedy unikniesz krępującej sytuacji, a i oboje będziecie mieli czas na przemyślenia tego co mieliście na karteczkach.

Pomysł nowatorski, ale moze wykorzystasz;D
Stary 2009-08-22, 22:10   #6
kar0lajna
Raczkowanie

Napisałaś, że nie pieścicie się w domu i dlatego 'wkładacie sobie ręce pod ubrania' domyślam się, że trudno w ubraniu będzie Twojemu chłopakowi pieścić Ci łechtaczkę. Chyba, że chcesz, aby pieścił Cię palcami to ok ;-) Troszkę to dziwne, że nie możecie robić tego na spokojnie w domu, to na pewno ułatwiłoby cała sytuację, ale rozumiem, że niestety takich działań wymaga Wasza sytuacja osobista.

Z drugiej strony sądzę, po tym co mówisz, że chłopak nie jest w porządku wobec Ciebie, nie zachowuje się jak prawdziwy, kochający mężczyzna, ponieważ widzi tylko koniec swojego nosa, a w zasadzie penisa. Chłopakowi powinno zależeć na dobrze partnerki przede wszystkim, a nie o zaspokajaniu własnych potrzeb tylko i wyłącznie.

Możesz napisać jak długo jesteście razem i czy wiążecie ze sobą dalsze plany na przyszłość? Czy to jest raczej 'luźny związek' ?? bez zobowiązań i ograniczeń?
Bo śmiem twierdzić, po jego zachowaniu, że nie darzy Cię zbyt wielkim uczuciem, skoro tak się zachowuję.
Nie chcę nikogo urazic, wyrażam tylko swoja opinię.
kar0lajna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 22:15   #7
BJean
Wtajemniczenie

Cytat:
smerfetka, bez urazy ale "krępuję się" ?! Słowo z ust jest cięższe do wypowiedzenia niż dawanie się dotykać? Jeśli pozwalasz mu na pieszczoty to chyba coś tu jest nie tak... nie krępuje Cię Jego ręka w Twoim kroczu ale już rozmowa na ten temat jest nie do przejścia?...
Powiedz mu wszystko, przecież nie ma innego wyjścia.

masz prawo wiedzieć co jesz.

BJean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 09:47   #8
Axunia
Zadomowienie

Z tego co się orientuję, na wizażu było mnóstwo wątków o podobnej tematyce Kobieta musi się nauczyć osiągać orgazm, a mężczyzna powinien jej w tym pomóc Nic na siłę, pogadaj z nim, albo napisz mu długą wiadomość. Bo tak naprawdę powinien liczyć się przede wszystkim z Twoim zdaniem, pytać czy Ci dobrze, jak robić. Mówisz, że jest "doświadczony" - no chyba nie, skoro nie potrafi Cię zaspokoić, a chłopak z którym nie spałaś potrafił. On jest jakiś dziwny moim zdaniem, może rozmowa coś zmieni. Pozdrawiam

Szukam książek może masz?
klik
Axunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 12:06   #9
LittleStar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seszana Pokaż wiadomość
Ja myślę, że skoro zdecydowaliście się już na pieszczoty to nie powinniście się krępować rozmawiać o tym w cztery oczy. Wg mnie lepiej porozmawiaj z nim, ale nie przez sms'y. Powiedz mu szczerze to co napisałaś w poście. Szczerość to podstawa. Trochę masz rację z tym, że jest egoistyczny. Jego zaspokoisz i koniec. Trochę nieładnie. Moja rada to szczera rozmowa W CZTERY OCZY.
Powodzenia
podpisuję się pod tym
LittleStar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 16:20   #10
przytulanka87
Zadomowienie

Cytat:

Rozumię Cię.....pamiętam jak to ze mną było......tez bardzo wstydziłam się rozmawiać o seksie w cztery oczy(dodam ze mój obecny TŻ był moim pierwszym,ale on już miał doświadzczenie w tych sprawach)
I to właśnie on krok po kroku wprowadzał mnie w takie rozmowy,nauczył mnie rozmawiać o moich/naszych potrzebach,a początki były trudne...ja często go zbywałam ale on nie dawał za wygraną............dlateg o tym bardziej dziwi mnie fakt że Twój TŻ jako facet doświadczony rozmawia z Tobą tylko przez esy w takich sprawach:/.....wybacz ale to trochę mało poważne z Jego strony
Musisz po prostu Kochaniutka wziąć sprawy w swoje ręce
Daj mu jasno do zrozumienia,że chcesz z Nim o tym pogadać

18.08.2012 - 15.00

Bloguję sobie
http://agadidesign.blogspot.com/

Zajrzyj też proszę tutaj
https://www.facebook.com/agaczesze

przytulanka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-23, 19:10   #11
Vivienne
... choć nie Westwood

Dotykacie się i pieścicie tak intymne miejsca, a nie potraficie o tym rozmawiać? Przykre...

Nakieruj go podczas tych pieszczot. Trzyma palce w pochwie? Pociągnij, nakieruj go tam gdzie chcesz być dotykana, pokieruj jak ma to robić. Takie to krepujące?

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-24, 19:23   #12
Rosaline
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przytulanka87 Pokaż wiadomość
Rozumię Cię.....pamiętam jak to ze mną było......tez bardzo wstydziłam się rozmawiać o seksie w cztery oczy(dodam ze mój obecny TŻ był moim pierwszym,ale on już miał doświadzczenie w tych sprawach)
I to właśnie on krok po kroku wprowadzał mnie w takie rozmowy,nauczył mnie rozmawiać o moich/naszych potrzebach,a początki były trudne...ja często go zbywałam ale on nie dawał za wygraną............dlatego tym bardziej dziwi mnie fakt że Twój TŻ jako facet doświadczony rozmawia z Tobą tylko przez esy w takich sprawach:/.....wybacz ale to trochę mało poważne z Jego strony
Musisz po prostu Kochaniutka wziąć sprawy w swoje ręce
Daj mu jasno do zrozumienia,że chcesz z Nim o tym pogadać

w ogóle jak to wygląda? oboje pieścicie się w tym samym czasie czy jak?
Stary 2009-08-25, 14:23   #13
oluniunka
Raczkowanie

Skoro pisanie mu smsów o tym, że chciałabyś aby tak Cie pieścił, a nie inaczej nie pomaga zostaje rozmowa w cztery oczy. Gdy piszesz mu, że Ci sie coś nie podoba może nie bierze tego na serio? Więc warto pogadać jak będziecie sami i wyjaśnić sobie wszystko na spokojnie
oluniunka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 13:53   #14
SpoXi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Dotykacie się i pieścicie tak intymne miejsca, a nie potraficie o tym rozmawiać? Przykre...

Nakieruj go podczas tych pieszczot. Trzyma palce w pochwie? Pociągnij, nakieruj go tam gdzie chcesz być dotykana, pokieruj jak ma to robić. Takie to krepujące?

Dla mnie też jest to aż nadto dziwaczne, że przekroczyliście już dość poważną sferę intymności a wstydzisz się z nim o tym porozmawiać.
Zdecydowałaś się na ten krok, więc jeśli coś tobie nie odpowiada to idź o jeszcze jeden krok dalej i mu to powiedz.
Na tym polega dojrzałość, a sex i jego "odłamki" są jego dowodem.
Nic tak nie zbliża dwoje ludzi jak dobra rozmowa.
Trzymam kciuki.

Zapraszam ---->
http://www.vinted.pl/members/52008-spoxi88

... Cars in the distance,
a bicycle bell...
Dogs are barking as the kingdom fell...
In its place stood a golden town,
where people walk without touching
the ground ... .

SpoXi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-30, 14:01   #15
confusion
Rozeznanie

Rozmowa to najlepszy sposób na rozwiązanie wszystkich problemów. I z facetami (nie obrażając oczywiście) trzeba naprawdę dosłownie

Ja na początku też się wstydziłam, nie piszcie dziewczyny, że to nienormalne. Rozmowa i ubieranie w słowa naszych potrzeb i pragnień, są często trudniejsze niż dotyk i przytulanki

Może spróbuj porozmawiać w jakiejś intymnej chwili, kiedy będziecie przytuleni, blisko siebie, niekoniecznie kiedy będziecie patrzeć sobie w oczy (wtedy będzie Ci łatwiej). I powiedz mu jakie są Twoje potrzeby- facet to nie wróżka- sam sie nie domyśli.
Jeśli mu na Tobie zależy i dowie się że coś robi źle, to będzie chciał to zmienic! Dla Ciebie to same korzyści
confusion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości