![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Facet przyszedl na impreze integracyjna - jaka jest wasza opinia?
Dwudniowa impreza integracyjna w pracy partnerki (ale bez wyjazdu, na miejscu). Pierwszy dzien - partnerka upija sie tak, ze nie moze stac na nogach. Wodke daja jej osoby z pracy - wysoko postawione (dyrektorzy). Kolezanka zabiera dziewczyne i odwozi do domu i nic sie nie dzieje.
Dzien drugi. Dziewczyna postanawia, ze nie bedzie pic. Dotrzymuje slowa. Jednak spedza czas z tymi samymi mezczyznami (sa z jej dzialu w pracy). Po 2 godzinach na impreze przychodzi jej facet. Podchodzi do grupy tych dyrektorow i mowi: "O, moja dziewczyna" po czym przytula ja, gdy ona wpada mu w tors, zeby go odepchnac od towarzystwa. Nastepnie facet mowi: "komu przy*lic?!". I potem wyzywa (tylko jedno k* i jedno ch*) jednego z dyrektorow. Tego, ktory sie przystawial (wczesniej facet troche z boku podpatrzyl, jak probowal ja obejmowac itp. itd.). Dziewczyna nie wychodzi z nim. Jest niewielka klotnia, ale i tez wdziecznosc dziewczyny, bo nikt dla niej czegos takiego wczesniej nie robil. Facet mowi: "chodzilo o to, zeby wiedzieli, ze masz faceta". Dziewczyna potem dzwoni po faceta, zeby ja odwiozl. Jakie macie opinie? - Czy ta dziewczyna nie powinna sama postawic granicy, zeby ten dyrektor nie probowal jej obejmowac itp. itd.? - Jak widzicie ogolnie zachowanie faceta dziewczyny? - Jak oceniacie, ze ta dziewczyna dala sie przelozonym tak upic pierwszego dnia imprezy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet przyszedl na impreze integracyjna - jaka jest wasza opinia?
Cytat:
![]() "impreza integracyjna" ![]() na miejscu tej dziewczyny wstydziłabym się pokazać w pracy, bo nie dość, że się upiła do nieprzytomności to jeszcze każdy mógł ją obłapiać ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie rozumiem. jaki facet?? o co chodzi??
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Chłopak tej dziewczyny przyszedł na jej "imprezę integracyjną"
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
-dziewczyna powinna sama postawić granicę -jej facet nie mial prawa tak sie zachowac to jakiś cham straszny, ale widać jej to nie przeszkadza skoro potem do niego zadzwoniła jak gdyby nigdy nic - zreszta piszesz ze była mu wdzięczna..ciekawe za co-ze obraził jej przełożonych? -zreszta tekst o tym ze chodziło tylko o to by wiedzieli ze ma faceta jest dla mnie tez szokujący ![]() -podsumowując-są siebie warci ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
O matko! I właśnie dlatego pojęcie "imprezy integracyjnej" to dla mnie jakaś żałość.
Wieść głosi iż polegają tylko na upiciu się, oraz podlizywaniu przełożonym. Niestety, każda znana mi historia z takiej imprezy bardzo wspiera tą tezę. Tak, uważam, że ta dziewczyna się nie szanuje. Edytowane przez wesna Czas edycji: 2010-09-13 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
panna schlała się do nieprzytomności na imprezie firmowej, a facet zachował się jak cham i prostak, czyli:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Najważniejsze to sie dobrze dobrać
![]() dziecinada i żałość. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
po drugiej stronie szafy
|
Ciekawe czy ta para mieszka razem...bo jeśli po pierwszym dniu integracji odstawili chłopakowi zalaną w trupa partnerkę, to się nie dziwię, że się pojawił drugiego dnia i zareagował, tak jak zareagował
![]() Natomiast dziwię się totalnie dziewczynie, że się tak zalała - pierwszy raz w życiu piła alko i nie wie jak to działa, czy jak?
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Nawet na zabawach w PGRach nie było takiego chlewu.
Niezłe dno. Wszyscy głupi - bez wyjątku. Łącznie z tym co rzucił tylko jedno k* i jedno ch* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Nie mieszkaja razem, ale on po nia pojechal pod jej dom i przywiozl (przyniosl) ja do siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja sie bardzo dziwię. Powinien ewentualnie zrobić z nią porządek w domu a nie odstawiac jakis roz**** na imprezie firmowej ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Takie imprezy sa tylko dla tych ktorzy potrafia pic z umiarem.
Reszta powinna zostac w domu dlatego ze potem wlanie takie cyrki wychodza ![]() ![]() ![]() Aha jesli szef wypil za duzo i zaczyna sie przystawiac to pora opuscic towarzystwo. To on bedzie mial kaca nastepnego dnia a my czyste sumienie ![]() Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2010-09-13 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba że chciała być obejmowana -wtedy dobrze zrobiła. Prostackie i porywcze. Wstyd by mi było gdyby mój facet wyjechał z takim tekstem do obcego sobie człowieka, w dodatku mojego przełożonego, który nie robił niczego złego -ONA nie dała mu w żaden sposób znać, że nie podoba jej się jego zachowanie. Facet nie musiał jej bronić przed dyrektorem, więc zbędne było takie przedstawienie. Cytat:
![]() Jeśli taka jest -lubi popić i poprzytulać się na imprezie, to i tak prędzej czy później by to wyszło. Nieprofesjonalna, nieelegancka, nieprzewidująca. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Byłam kiedyś na imprezie z "ziomami z pracy" znajomej i więcej tego błędu nie popełnię. Zwłaszcza po tym, jak żonaty i dzieciaty szef walnął do swoich dwóch podwładnych, trzymając je za pośladki, "dzisiaj wyrucham was obie".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Buc
|
widzisz i nie grzmisz.
![]() a fajna dziewczyna ma fajnego chłopaka, też bym takiego chciała. ![]()
![]() |
#17 |
po drugiej stronie szafy
|
Teraz, przy okazji letnio-jesiennych burz, jest nowe powiedzonko
![]() ...grzmisz i nie trafiasz... ![]()
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
PS. A gdyby ruszyla na mnie ochrona, to zaczne z rozczuleniem w glosie krzyczec: "On ma noz! On ma noz! GDZIE SCHOWALES NOZ! GDZIE SCHOWALES NOZ GNOJU!". A potem powiem, ze zaraz wracam bo ide wezwac policje ![]() Edytowane przez khilla Czas edycji: 2010-09-13 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
no dziewczyna jak dla mnie się nie szanuje... nie zdziwiłbym się jakby puściła się z pierwszym lepszym z tego towarzystwa :/(o ile tego nie zrobiła) Rozumiem spotkania integracyjne - po to są żeby przełamać pierwsze lody dowiedzieć się o sobie co nieco, ale laska jak dla mnie nie zabłysnęła, dyrektorzy tez pokazali swoja klasę( farjerzy:/).. Każdy zdrowo myślący mężczyzna z taką jak ona raczej nie chciałby budować życia.... Jej facet miał nosa... Ja bym ją posłała w cholerę... :/
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
po drugiej stronie szafy
|
Przywiązali do fotela i dożylnie podawali. Ewentualnie rurą w gardło, jak tuczną gęś.
Bieeeeeeedna niewiiiiiiiinna istotka.
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Dziewczyna : sama się upiła, nikt jej nie zmuszał. Ewidentnie widać,że ma problem ze stawianiem granic inym ludziom (szefom,partnerowi).
Facet dziewczyny : po części rozumiem furię. Chwilę postał ,poobserwował i zobaczył,że jego ukochana "jest w towarzystwie". Nie wiem ...może jej ufał i myślał,ze ona szefów nie podrywała...ale oni nachalni byli? Hmmm. Na impreze mógł przyjść ponieważ pamiętał tragiczny stan niewiasty z dnia poprzedniego. Szefowie: dramat... chlanie z pracownikami według mnie świadczy tragicznie o firmie.
"It's a long road When you're on your own And it hurts when They tear your dreams apart And every new town Just seems to bring you down Trying to find peace of mind Can break your heart It's a real war." 23.09.2010 born again...harder way ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Wlasnie koncze ten zwiazek, powod: sklonnosc do oddawania kontroli, niekontrolowana uleglosc.
Chociaz z drugiej strony.. Ile z was dziewczyn byla juz w takiej sytuacji i miala szanse wyciagnac wnioski? Moja jeszcze partnerka wydaje sie nie rozumiec, ze oddala kontrole i ze nie byla bezpieczna. Nie rozumie, czy nie chce rozumiec? Co do tego obmacywania, to gdy byla trzezwa (dzien drugi), ten dyrektor probowal ja niesmialo trzymac za dol plecow, szukal miejsca dla swojej reki, ale jej nie znajdywal i w sumie jej nie obejmowal dluzej niz przez chwile. Moim zdaniem ona powinna juz wtedy powiedziec, zeby tak nie robil, na sam widok, ze probuje. Ona to ignorowala. Chociaz z drugiej strony to znajomi sie dotykaja w trakcie rozmowy, no nie? A ona ciagle, ze to "znajomi z pracy". To sa dyrektorzy, ale niekoniecznie bezposredni przelozeni. NaomiClark: w sumie tak, byl nachalny, ale ta moja dziewczyna hm ulegla, pasywna.. W lozku to jest cos dobrego, ale nie kurde w zyciu. Powinna byc bardziej swiadoma. Edytowane przez khilla Czas edycji: 2010-09-13 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Od tamtego czasu jeśli piję na umór, to wiem z kim. I takie momenty to zdecydowanie NIE SĄ imprezy integracyjne z ludźmi z pracy. Człowiek po to ma rozum, żeby z niego korzystać. Jeśli tego nie robi, to albo jest głupi, albo mu się nie chce.
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę zabawna impreza. Jeszcze powinni małpy z katarynkami wpuścić, to dodałoby jej uroku...
Picie na imprezach integracyjnych do nieprzytomności uważam za żenadę roku. Tego faceta uważam za niewychowanego buraka, użyłabym może jednego ch* i jednego k* na określenie jego i jego zachowania, ale to dość nieładne ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
mega wstyd.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Porażka. I Twoje zachowanie i Twojej partnerki.
Ty, że za przeproszeniem buractwo odwaliłeś rzucając mięsem na imprezie. Ona, że była nawalona jak autobus w pierwszy dzień, a w drugi, że dała się obłapiać.
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Zastanawia mnie profesja tegoż zakładu pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Agencja towarzyska ![]() A tak serio, to możliwości jest wiele przez ubezpieczenia, banki, po piekarnię i tokarnię ![]()
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.