|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Poradzcie coś... please;)
Czesc! Mam wielką prośbę do Was
![]() możecie mi coś doradzić? Chodzi o to czy znacie jakieś sposoby jak zagadać do faceta na gg? Nie znamy się, wypatrzyłam jego zdjęcie na NK, od razu mi się spodobało więc szybciutko wkliknęłam jego numer gadu na moją listę kontaktów. ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poradzcie coś... please;)
Napisz do niego poprostu że cześć, nie znamy się ale widziałam twoje konto na naszej klasie i chciałabym cię poznać. czy coś w tym stylu... alno na nk do niego tak napisz i że jeśli go interesuje propozycja to niech się odezwie na gg do ciebie i ju.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
też jestem tego zdania. Poznałam w podobny sposób chłopaka. Miałam kiedyś jakiś blog i on często wchodził wpisywał komentarze. (Chodziło o fotografię).... Potem mu odpisałam, on mi itd i wymieniliśmy się gg. Do tej pory jesteśmy znajomymi
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma co się silić na jakies wyniosłe teksty. Prosto z mostu, konkretnie bez owijania w bawełne. Jak się nie odezwie jego strata ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Albo walnij ściemę, że się pomyliłaś że miałaś napisać do kogoś innego. Np. "Hej Anka, i co wpadniesz?" Jak się odezwie to go zagadaj po prostu... Potem będzie zachodził w głowę, że masz jego nr na gg, zaintrygujesz go i być może potem sam coś do ciebie napisze.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Albo napisz mu na nk, że skądś się chyba znacie ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to to jest bardzo dziecinna zaczepka. Ja np. nigdy nie odpisuję na takie teksty, bo i po co? Najlepiej prosto z mostu napisać, a nie bawić się w takie gierki. Zdarzyło mi się kilka "pomyłek" na gg i jakoś żadna mnie nie zaintrygowała, nie "zachodziłam w głowę", że ktoś ma mój nr gg - co najwyżej takie zabawy mnie irytują..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.