|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
ja, mój narzeczony i ... EX :O
------------------
:::: Norwegia :::: ![]() ![]() Edytowane przez LaLaRe Czas edycji: 2009-10-14 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: ja, mój narzeczony i ... EX :O
A właściwie czemu miało służyć to spotkanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
właśnie nie wiem...
Doris1981 --> wspominam o tym, bo tylko o tym ex opowiada... :| dla mnie to coś innego, bo zapamiętałam go jako bardzo skromną osobę... nie chce być źle zrozumiana- nie interesują mnie jego dobra i gadżety... dlatego wiem,że to spotkanie jest bez sensu... niestety ex nie pojmuje tego i teraz czuje się wielce obrażony i urażony, że nie chcę go widzieć. Jestem osobą, która przejmuje się takimi rzeczami i naprawdę nie chcę, aby ktoś czuł urazę z mojego powodu... dziś ex mi napisał,że ''ładną laurkę wystawiasz naszej znajomości''. dlaczego to ja mam czuć się winna? jak powiedzieć dobitnie NIE?! skoro nie do każdego faceta to dociera...? chyba najlepiej zakonczyć tę znajomośc.. ![]() ![]()
:::: Norwegia :::: ![]() ![]() Edytowane przez LaLaRe Czas edycji: 2009-08-27 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Nie utrzymywać kontaktu i tyle. Nie to nie - koniec dyskusji. Jak się chce powiedzieć dobitnie "nie", to wie się jak to zrobić. Po co z nim utrzymujesz kontakt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chyba mamy wspólnego byłego faceta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, zakończyć znajomość.
![]() |
![]() |
#9 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wiadomo że najfajniej byłoby pokazać byłej dziewczynie co straciła, ale skoro tak mu zależy na lansie niech jedzie pod jakąś dyskotekę wyrywać laski na samochód. Ty absolutnie nie musisz się z nim spotykać, to jest jak sama nazwa wskazuje Twój BYŁY i wg Ciebie rozdział zamknięty. Nie pozwól sobą manipulować, niech miesza komu innemu w związku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
... choć nie Westwood
|
Powiedz byłemu, że skoro z jakiegoś powodu jest były, to nie chcesz mieć z nim nic do czynienia
![]() Ja tam bym się jego fochami nie przejmowała, to w końcu przeszłość ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Często tak jest że ktoś z kimś kiedyś się było chcę się spotkać, zobaczyc na stopie koleżeńskiej. Wiele osób też utrzymuje znajomości z byłymi parnerami/partnerkami.
Jednak moje zdanie jest w tej kwestii jednoznaczne, cos było i cos się skończyło, po co wracac do czegoś co i tak juz w danym momencie jest nieistotne. Oczywiscie spotkając sie przypadkiem można zamienic pare zdań, bo przeciez znamy te osobę, ale po co sie uawiac na jakiekolwiek spotkania, dzwonić, mailować, pisac sms-y .... bezsensu A co do autorki to kobieto badz szczera ze swoim ex powiedz mu że nie spotkasz sie z nim ani w duecie ani trio dlatego ze Twój narzeczony nie czuł by sie z tym dobrze ( i ja go rozumiem, i Ty tez postaw sie autorko w odwrotnej sytuacji) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
bardzo Wam dziękuję za pomoc. Czasem tyle się dzieje w ludzkiej głowie, że rzeczy tak oczywiste stają się skomplikowane.
Teraz jestem pewna,że dobrze postąpiłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() jesteście niezastąpione ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Na 100% to próba lansu - patrz, jestem lepszy do ciebie, mam fajniejsza brykę (to do twojego TŻ) i patrz co straciłaś (to do ciebie).
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Rozumiem problem autorki z powiedzeniem dobitnego nie facetowi. Sama mam problem z byłym, bo ciągle do mnie pisze, wydzwania, chce się spotykać... Nie rozumie, gdy mówię mu, że nie chcę się spotykać. W pewnym momencie przestałam mu odpisywać, ze nie chcę się spotykać, uznałam, że totalna olewka do niego dotrze,ale nie dotarła, są dwa dni spokoju, a potem znowu epopeja narodowa. A ja naprawdę mówiłam wprost, że jest to rozdział zamknięty. Tym bardziej, że jestem zakochana w kimś innym...
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
No ja też kiedyś miałam takiego natręciucha. Ani kijem ani po dobroci się nie dało go odpędzić
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
No mój raczej nie będzie mnie niczym straszyć, ale w ogóle nie dociera, że kocham innego i nie chcę się z nim spotykać, bo nie widzę żadnych powodów ku temu.
Myślę, że autorce wątku bardziej chodziło o to, dlaczego on nie daje jej spokoju i jak sie od niego uwolnić niż o to, że chciałaby do niego wracać, bo ma auto ![]() Ja po prostu kolesia olewam i mu nie odpisuję, nawet jak pisze elaboraty dzień po dniu. W ogóle nie myślę o tym i skupiam się na ludziach, z którymi chcę utrzymywać kontakt. Myślę, ze to najlepsze wyjście i autorka wątku również mogłaby rozwiązać ten problem w taki sposób. Skoro kulturalnie nie, nie działa, to trzeba dać sobie spokój. Bo to rzucanie grochem o ścianę...
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Może chciał Ci udowodnic i pokazac jak mu się świetnie powodzi bez Ciebie, albo poderwac Cię na jakiś modny gadżet? Dobrze zrobiłaś odmawiając, co było minęło skoro nie masz ochoty utrzymywac z nim kontaktu niezmuszaj się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ja niestety kiedyś miałam takie wesołe trio, przypadkiem... i nie radze.
Z exem mam wspólnych znajomych, rozstaliśmy się w niezbyt przyjaznej atmosferze i mu powiedziałam, że jak ja gdzieś się pojawiam to ma go nie być. Obiecał, że to uszanuje. I szanował.... przez jakiś czas. Przylazł na imprezę na której ja już byłam z nowym i obecnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest nas trzy ![]() ![]() A daj sobie spokój kochana, po co mącić wodę.
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.