![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
"Brzydal"
No tak. My wiemy, że nasz TŻ jest najprzystojniejszy pod słońcem, ale czasem się zdarza, że osoby z naszego środowiska mówią, ze jest brzydki, dokuczają nam i dogadują.
Byłyście w takiej sytuacji? Jak sobie z tym radzić? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Brzydal"
Cytat:
![]() ![]() Moja bliska koleżanka, w chwili szczerości wypaliła, że ja taka ładna, taka fajna dziewczyna, a z takim facetem jestem, brzydki, jakis taki gburowaty ![]() ![]() I powiedziałam jak jest - kocham takiego jakim jest, mi się podoba, mi odpowiada, a calej reszcie świata powinno to zwisać, więc niech się zajmą swoimi połówkami ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Bezwzględnie olać.
Kochasz go i Tobie on odpowiada skoro z nim jesteś, co Cię zatem obchodzi zdanie innych? Wiem, że takie komentarze są bolesne, ale nie warto się nimi przejmować. W ogóle uważam, że takie przytyki są żałosne i świadczą jedynie o braku klasy.
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oho ![]() ![]() Głupie uwagi ludzie powinni zachować dla siebie, po co komentować w głupi sposób czyjś wygląd i robić komuś przykrość. Ja nie zwracałam uwagi, miałam świadomość, że nie jestem z misterem świata ale ostatecznie kochałam go za to jaki jest a nie jak wygląda. ![]() Z drugiej strony, teraz jestem z naprawdę przystojnym chłopakiem i też słyszę uwagi w stylu 'Dwie gwiazdy filmowe' 'Piękny a w głowie pewnie pustka, uważaj na niego' ![]() Ludzie zawsze będą komentować, gadać i obgadywać, cokolwiek by się nie zrobiło i z kimkolwiek by sie nie było. Trzeba się przyzwyczaić i nie zwracać na to uwagi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Olać. Najważniejsze to być pewnym tego co się samemu wie.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeżeli Tobie się podoba to czym się przejmujesz?ważniejszy jest charakter, wygląd się zmienia z wiekiem, wszyscy się zestarzejemy co Ci po przystojniaku jak za parę lat nie będziesz miała do kogo buzi otworzyc.
![]() Edytowane przez czarna1982 Czas edycji: 2009-08-28 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma to jak powielać utrwalone stereotypy ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Powiedzieć, że nie życzę sobie komentarzy na temat urody mojego faceta.
Jeżeli masz mówić źle, to nie mów wcale. Jest mnóstwo innych tematów do rozmowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Mój TŻ byłby naprawdę przystojny,gdyby nie blizny na twarzy po uczuleniu wywołanym lekami.Moi rodzice się dziwili,jak ich 'piękna córka' może być z 'takim okropnym' chłopakiem xD
Cóż,ja wiem,że te blizny cudownie nie wyglądają,ale on i ta wydaje mi się piękny.Prócz tego szczegółu ma ładne oczy w kształcie migdałów,owal twarzy,jest wysoki,ma boskie włosy itd. No i głos ![]() Nie przeszkadza mi ten defekt.Nikt nie jest idealny.Jestem z nim mega szczęśliwa.Nie byłam głupia i nie posłuchałam otoczenia,które oceniało go tylko po tych bliznach.Widzę,jak rozpadają się związki naszych znajomych,jak mają okropne problemy,których nigdy nie mieliśmy,a są takie typowe.Jasne,zdarzają nam się sprzeczki,ale natychmiast staramy się to wyjaśniać i naprawić.Kocham go,on kocha mnie.Jest nam dobrze. I co,miałam posłuchać koleżanek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
to jest twoje życie i twoja sprawa! a także twój wybór... nie przejmuj się głupimi uwagami "życzliwych" koleżanek. Pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
olej :P byłam kiedys z brzydalem - coz serce nie sluga
ja to olewałam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Kochać, kochać kochać <3 !
![]() przecież nie jesteś z nim dla twarzy!
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
to słuchajcie, ja już kilka razy słyszałam komentarze że jesteśmy jak rodzeństwo, nie wiem co gorsze
![]() ![]() tylko dlatego że mamy taki sam kolor oczu i małe, dość głęboko osadzone? włosy w tonacji brązów ale zupełnie innych, on jest wysoki i zgrabny a ja raczej średnia, biuściasto-dupiasta. kiedyś się denerwowałam, ale teraz mówię że osoby które mają podobny fizys wg. naukowców są najbardziej dobranymi parami i mają najmniej spięć w związkach (tak słyszałam!) ![]()
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że odpowiadacie na pytanie Layli... ![]() Kocham ![]() Tylko wiecie, po pewnym czasie, jak się na okrągło słyszy teksty w stylu "ona taka ładna, a z takim brzydalem jest" "co ona w nim widzi?" "on na nią nie zasługuje" człowiekowi robi się przykro... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważasz, że na Ciebie zasługuje? (co za durne zdanie... zasługiwać to można na nagrodę, nie na bycie z kimś) Znasz jego wartość? Wiesz dlaczego z nim jesteś? To co Cię obchodzi, że on się komuś wizualnie nie podoba? Poza tym podobno brzydale dla niektóych kobiet są niesamowicie seksy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Ja tam nie wiem
![]() Za to kolezanka jest fanką opalonych blondynów, na których ja bym w zyciu nie spojrzała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Mnie na początku było przykro.Z czasem głupie odzywki się skończyły,chyba im się znudziło i widzieli,że to nic nie daje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój chłopak kupował sobie buty i w prezencie dostał jakąś opaskę na rękę. podziękował uprzejmie mówiąc, że ma już podobną a sprzedawca patrząc na mnie "to może siostrzyczka będzie chciała." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Teraz trafł mi sie wyjątkowo przystojny mężczyzna, pracował jako model, ma klasyczną urodę, do której ciężko się przyczepić. Ale to też nie jest takie cacy, pełno kobiet-muszek wokół lata, trzeba odpędzać.
![]() Kiedyś spotykałam się z mało atrakcyjnym mężczyzną i wstydziłam się tego, ze był brzydki- poprostu go nie kochałam.
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ignorować
![]() Przez jego brak urody Ty się wydajesz przy nim piękniejsza ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Więc seksapil faceta chyba nie za bardzo zależy od tego,czy jest taki super idealny z urody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
seksapil seksapilem, ale niektóre "kobiety" nawet wstydu nie maja, pół biedy jesli lepią sie do wolnego, ale te co startują bez względu na stan cywilny... Mój mężczyzna ostatnio dostał ciekawą propozycję, złozyła mu ją dziewczyna (byłam świadkiem, siedziałam mu notabene na kolanach) dalsza znajoma, w kazdym razie przy mnie spytała, czy mialby ochotę ją wylizać. ![]() ![]() Ale to taki off top, juz jestem grzeczna.
![]() |
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie wiem,co ja bym zrobiła na Twoim miejscu,ale musiałabym bardzo powściągnąć mój temperament ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ależ ta dziewczyna ma klasę!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
nie wolno przejmować się takimi tępymi uwagami.
mój były chłopak... na początku gdy się poznaliśmy... no nie podobał mi sie i tyle. ale "fajnie gadał", nie miał pustki w głowie, więc zaczęłam się z nim spotykać. z biegiem czasu ku moim namowom, wziął się w garść, schudł, ja podpowiedziałam mu jak na się ubierać, żeby wyglądać atrakcyjnie. no i kurde... ciacho jak byk ![]() ![]() mój obecny facet też nie jest super przystojny. ale cenię go za to, co ma w głowie a nie za to jak wygląda. potrafi się za to ubrać, ma dobry gust. i najważniejsze ze podoba mi się taki jaki jest. Doceniam jego atuty. bynajmniej nie zrażają mnie komentarze w stylu "ty jesteś taka ładna, powinnaś mieć lepszego faceta". na początku było ciężko "Daria wez go sobie odpuść..." (uprzejma kolezanka), a teraz widzi że jest fajnie, dlatego już sie nie wtrąca. miałam jeszcze faceta... był śliczny.. jak model... ale miał wielkie shit w głowie... porobił mnie, okradł, zhańbił po 2 latach związku. kocha się za "środek" człowieka, a nie za wygląd. jak ktoś leci na "okładkę" to jest niedojrzałym człowiekiem
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.