|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
rozstępy...:-(
hej,mam pytanie do tych ktorzy przekonali sie na wlasnej skorze...czy mozna na zawsze pozbyc sie rozstepow ? jesli tak, to czy tylko w gabinecie medycyny estetycznej , czy warto wcierac kremy zele-czy to przynosi efekt?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: rozstępy...:-(
Mam ten sam problem. Podobno najlepszym lekarstwem na rozstępy jest czas, ale ja i tak wcieram jakieś kremy.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
myślałam,że opalenizna je zatuszuje-ale nic z tego.Czas??? one u mnie są już ponad 5 lat-sugeruję się ostatnią ciążą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Jak po ciąży to chyba tylko operacyjnie się ich pozbędziesz.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja słyszałam, że dobry jest balsam palmers na rozstępy. mozna go dostać na allegro. dopiero zamowilam i jak tylko dostane i zuzyje pierwsze opakowanie to dam znac jak się sprawuje. Kupilam na allegro na aukcji numer 716693124.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jestem skłonna wydać powiedzmy sporą sumę na dobry specyfik-ale żeby to było oczywiste,że warte jest to tych wydanych pienidzy i poświęconego czasu.Co z tego,że w reklamach krzyczą jakie to <coś> jest wspaniałe _ale nikt poza tym nie popiera cudownych działań kosmetyków
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.