|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dla starszej osoby
Poszukuję kremu na noc i na dzień dla starszej osoby (powyżej 50 lat) przeciwzmarszczkowego i odżywczego. Czy ktoś mógłby mi coś polecić ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dla starszej osoby
Poszukuję kremu na noc i na dzień dla starszej osoby (powyżej 50 lat) przeciwzmarszczkowego i odżywczego. Czy ktoś mógłby mi coś polecić ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Re: Dla starszej osoby
Witaj Bozenko
Z drozszych kremow to nowoscia jest krem Lancome, Absolut jest on przeznaczony dla kobiet, ktore przechodza menopauze. Zdobyl juz we Francji nawet jakies nagrody prestizowe. Typowym kremem przeciwzmarszczkowym jest rowniez Power A Heleny Rubinstein ( moja mama bardzo go sobie chwali); zarowno ten pod oczy jak i do twarzy. Wiem, ze niektore kobiety bardzo lubia kremy firmy RoC dostepne w aptece. Natomiast z polskich kosmetykow to cala serie ma np. Eris;
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Witaj Bozenko
Z drozszych kremow to nowoscia jest krem Lancome, Absolut jest on przeznaczony dla kobiet, ktore przechodza menopauze. Zdobyl juz we Francji nawet jakies nagrody prestizowe. Typowym kremem przeciwzmarszczkowym jest rowniez Power A Heleny Rubinstein ( moja mama bardzo go sobie chwali); zarowno ten pod oczy jak i do twarzy. Wiem, ze niektore kobiety bardzo lubia kremy firmy RoC dostepne w aptece. Natomiast z polskich kosmetykow to cala serie ma np. Eris;
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Zajrzy proszę na stronę:
http://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?d...050&aid=245724 znajdziesz tam kilka propozycji!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zajrzy proszę na stronę:
http://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?d...050&aid=245724 znajdziesz tam kilka propozycji!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Super - nabyłam wiedzy. Na przyszłość też skorzystam z tego źródła.
Dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Super - nabyłam wiedzy. Na przyszłość też skorzystam z tego źródła.
Dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.